Ο Κασσελάκης απαντά στις επικρίσεις, με επίθεση στον… Τσίπρα

37

Σε νέο βίντεο που ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα, ο υποψήφιος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ επαναλαμβάνει τα περί «γλωσσικού λάθους».

Τον Αλέξη Τσίπρα βάζει κατά λάθος (;) στο στόχαστρο του ο Στέφανος Κασσελάκης, επιχειρώντας να κάνει διαχείριση της ζημιάς που έχει υποστεί από τη δήλωση του για την κατεχόμενη Κύπρο, η οποία προκάλεσε αντιδράσεις στον ΣΥΡΙΖΑ, στο ελληνικό πολιτικό σύστημα, συνολικά, αλλά και στη μαρτυρική μεγαλόνησο.

Σε νέο βίντεο που ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα, ο υποψήφιος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ επαναλαμβάνει τα περί «γλωσσικού λάθους». Ωστόσο, θέλοντας να ρίξει ένα μεγάλο «καρφί» προς την πλευρά της Έφης Αχτσιόγλου, αυτό «κάρφωσε» τον Αλέξη Τσίπρα, στο όνομα του οποίου υποτίθεται ότι «πίνει νερό».

«Δεν είμαι τέλειος, σαν αυτούς που έφτιαξαν τον νόμο Κατρούγκαλου», δήλωσε χαρακτηριστικά. Μόνο που ο νόμος αυτός φέρει φαρδιά την υπογραφή του Αλέξη Τσίπρα και τον πλήρωσε πολύ σκληρά στις τρεις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις. Σίγουρα αποτελούσε έναν συμβιβασμό, ο οποίος, όμως, οδήγησε στο «μαξιλάρι» των 37 δις που έβγαλαν τη χώρα από τα μνημόνια.

Στη συνέχεια, απαντώντας για το πως θα εκπροσωπεί τη χώρα στο εξωτερικό, όταν δεν γνωρίζει τα βασικά για Εξωτερική Πολιτική, σχολίασε πως θα τα κάνει «με τα άψογα αγγλικά του». Ποιος δέχονταν αστείες και γελοίες επιθέσεις για την αδυναμία του στα αγγλικά; Φυσικά ο Αλέξης Τσίπρας. Επομένως, προς τα εκεί στράφηκαν τα πυρά του.

Στη συνέχεια, αφού άφησε ένα ερωτηματικό ως προς το τι σημαίνει «καμιά συνεκμετάλλευση πριν την οριοθέτηση της ΑΟΖ» (αφήνοντας, άραγε, ανοιχτό το ενδεχόμενο για μετά την οριοθέτηση;) επιτέθηκε με ψέματα σε βάρος του Νίκου Φίλη -χωρίς να τον κατονομάζει-, υποστηρίζοντας ότι δήθεν χαρακτήρισε «τουρκική» τη μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη

Είναι γνωστό ότι το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς είχε μιλήσει για «τουρκογενείς» εθνοτική ομάδα – κάτι που αποδέχεται η Συνθήκη της Λωζάνης, την οποία προφανώς και αγνοεί.

Πάντας, άθελα του (;) επιτέθηκε ανοιχτά εναντίον της παρακαταθήκης του Αλέξη Τσίπρας.


Πηγή