Έφη Αχτσιόγλου: Ανοιχτό παράθυρο για διαγραφές αν χρειαστεί

73

«Μπορώ να εγγυηθώ την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ», είπε η Έφη Αχτσιόγλου

Σε νέες δηλώσεις κατά του Στέφανου Κασσελάκη προχώρησε η Έφη Αχτσιόγλου, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη Μάρα Ζαχαρέα. «Όσες φορές έχω ζητήσει διάλογο, δεν γίνεται διάλογος», ανέφερε χαρακτηριστικά η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφερόμενη στην τοποθέτηση του Στέφανου Κασσελάκη για το «κρατίδιο δικό τους», η Έφη Αχτσιόγλου είπε: «Δεν έκανε γλωσσικό ολίσθημα ο Στέφανος Κασσελάκης, είναι ανέτοιμος, παρά το γεγονός ότι ανακάλεσε».

Η Έφη Αχτσιόγλου σημείωσε ακόμη ότι ζητούμενο είναι να μιλά για τη δική της υποψηφιότητα και όχι να σχολιάζει μόνο την υποψηφιότητα του αντιπάλου της. Στο ερώτημα αν κινδυνεύει η διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ, η Έφη Αχτσιόγλου ήταν κατηγορηματική: «Μπορώ να εγγυηθώ την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ» και πρόσθεσε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ζήτημα αξιοπιστίας».

«Έχουμε συνυπάρξει με όλους, αρκεί να υπάρχει ο σεβασμός. Λέμε όχι στις ανθρωποφαγικές επιθέσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά η Έφη Αχτσιόγλου, αφήνοντας ανοιχτό το παράθυρο για διαγραφές αν χρειαστεί.

Χαρακτήρισε μάλιστα ως αναληθείς τις τοποθετήσεις από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ότι ανήκει στους υπονομευτές του Αλέξη Τσίπρα. «Είναι δυνατόν ο Αλέξης Τσίπρας να επέλεγε υπονομευτές του;».


Πηγή