Στέφανος Κασσελάκης: Συγκινημένος ο αδερφός του – «Είναι σαν να γεννήθηκε ένας νέος αρχηγός»

51

Ο αδερφός του Στέφανου Κασσελάκη, Στέλιος, μίλησε αποκλειστικά στο Live News, περιγράφοντας με συγκίνηση τον θρίαμβο του αδερφού του στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ.

Λίγες ώρες μετά τη νίκη του Στέφανου Κασσελάκη στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, ο αδερφός του, Στέλιος μίλησε για τα συναισθήματά του και το όραμα του νέου προέδρου.

«Είμαι τόσο υπηρήφανος για τον τόπο που είδε ένα άτομο που έχει ειλικρίνεια πάνω απ’ όλα και ήταν διατεθειμμένος να αλλάξει τη σελίδα αυτής της χώρας», δήλωσε αρχικά ο Στέλιος Κασσελάκης.

Για τα όσα αρνητικά λέγονται για εκείνον από τη μέρα που ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του, ο αδερφός του δήλωσε ότι πρέπει να τον προστατέψει.

«Έψαχνα στοιχεία και έγγραφα και τα είχα βρει. Μου είπε “Στέλιο, δεν χρειάζεται, είναι ψέμματα”. Είναι ο μικρός μου αδερφός, θέλω να τον προστατέψω ότι και να γίνει. Δεν έχω ξανανιώσει έτσι στη ζωή μου. Το συναίσθημα αυτό το ένιωσα όταν γεννήθηκε ο γιος μου. Έτσι πιστεύω ότι ένιωσε και η χώρα. Είναι σαν να γεννήθηκε ένας νέος αρχηγός, με ειλικρίνεια, που μπορεί να αλλάξει τη σελίδα του τόπου», πρόσθεσε ο Στέλιος Κασσελάκης.

Τα παιδιά του μάλιστα ευχήθηκαν στον θείο τους: «good luck uncle Stefanos» (καλή τύχη θείε Στέφανε).

Καταλήγοντας ο αδερφός του, Στέλιος τόνισε: «Πιστεύω η ενότητα είναι στόχος όλων»


Πηγή