«Καρφιά» Θεοχαρόπουλου για την απομάκρυνσή του από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

26

ΣΥΡΙΖΑ: Με μια μακροσκελή ανάρτησή του ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος εξέφρασε την πικρία του για την απομάκρυνσή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος

Με μια μακροσκελή ανάρτηση του στο Facebook ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος εξέφρασε την πικρία του για την απομάκρυνσή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Στις 2 και στις 3 Ιουλίου του 2023 η Πολιτική Γραμματεία ψήφισε ομόφωνα να είμαι μέλος του νέου προεδρείου και Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Έξαλλου, θεσμικά όλα τα μέλη του προεδρείου εκλέγονται και ορίζονται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα. Οι συντρόφισσες και σύντροφοι με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και τους ευχαριστώ θερμά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κύριος Θεοχαρόπουλος ο οποίος ευχαρίστησε προσωπικά τον Αλέξη Τσίπρα για την εμπιστοσύνη που του έδειξε.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Χθες, αργά το απόγευμα, ενημερώθηκα από ιστοσελίδες για την απόφαση του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη να ορίσει στην θέση μου νέο Διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, τον σύντροφο Γιώργο Τσίπρα. Επικοινωνήσαμε ήδη με τον Γιώργο Τσίπρα και του είπα ότι θα έχει όλη την ενημέρωση και ό,τι χρειαστεί από εμένα. Του εύχομαι δύναμη και επιτυχία στα νέα καθήκοντα», αναφέρει.

Και καταλήγει: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως όλα τα μέλη της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας αυτά τα χρόνια για την άψογη συνεργασία που είχαμε. Προσπάθησα να είμαι δίκαιος και με τις αναγκαίες συνθέσεις ώστε να υπηρετούνται πάντα οι συλλογικές μας αποφάσεις. Λειτούργησα χωρίς να λαμβάνω υπόψιν τάσεις, και μηχανισμούς, αλλά με μοναδικό κριτήριο την αποτελεσματικότητα, το κοινό καλό και την συλλογική λειτουργία. Ως μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και της Πολιτικής Γραμματείας θα συνεχίσω να δίνω καθημερινά την μάχη για μία ισχυρή αριστερή προοδευτική παράταξη, ώστε να απαλλαχθεί η κοινωνία από την κυβέρνηση της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη».


Πηγή