Βασίλης Ρόκος, υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας: Να παράγουμε πλούτο για τους πολίτες

64

Στον δρόμο προς την κάλπη της 8ης Οκτωβρίου για τις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές της χώρας, ο ανεξάρτητος υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Βασίλης Ρόκος, μίλησε στο Newsbomb.gr, αναπτύσσοντας τις θέσεις και το όραμά του για τον τόπο του.

Ο κ. Ρόκος, που προέρχεται από τον επιχειρηματικό χώρο, εξηγεί πως κύριο κίνητρό του για την ενασχόληση με την πολιτική είναι η αναστροφή της φυγής νέων ανθρώπων προς το εξωτερικό, μέσα από τη δημιουργία κατάλληλων υποδομών που θα στηρίξουν, κατά κύριο λόγο, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της χώρας.

«Είμαστε τεχνοκράτες, με κοινωνικό και πατριωτικό πρόσημο», δηλώνει χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως για τον ίδιο και την παράταξή του, δεν υπάρχει θέση για τα «παλαιά κόμματα» σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης. Το ψηφοδέλτιό μας απαρτίζεται από ανθρώπους που προέρχονται από όλους τους χώρους, τονίζει και υποστηρίζει πως το πρόγραμμα που έχουν δημιουργήσει για την επόμενη ημέρα στην Κεντρική Μακεδονία είναι το καλύτερα δομημένο από όλα.

«Δεν προέρχομαι από κομματικό εκκολαπτήριο, δεν γεννήθηκα σε γυάλα, είμαι άνθρωπος της κοινωνίας», επισημαίνει ο Βασίλης Ρόκος, καλώντας τους πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας να επιλέξουν το δικό του ψηφοδέλτιο για ένα καλύτερο μέλλον. Ήρθε η ώρα, τονίζει, οι μεγαλύτεροι να δώσουν τη σκυτάλη στους νεότερους, «να μας αφήσουν να βγούμε μπροστά».


Πηγή