ΣΥΡΙΖΑ: Καμμένος, Κοτζιάς και ΣΙΑ ο αέρας… ανανέωσης του Κασσελάκη

34

ΣΥΡΙΖΑ: Ο πολυδιαφημισμένος «φρέσκος αέρας» του Στέφανου Κασσελάκη αποδεικνύεται ένα ξαναζεσταμένο φαγητό

Ανανέωση στον ΣΥΡΙΖΑ με τα πιο παλιά και «φθαρμένα» πολιτικά υλικά, φαίνεται ότι ετοιμάζει ο Στέφανος Κασσελάκης, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το κατώφλι της Κουμουνδούρου ετοιμάζονται να διαβούν σύντομα οι Πάνος Καμμένος και Νίκος Κοτζιάς, δηλαδή δυο πρόσωπα που δημιούργησαν άπειρα προβλήματα στον Αλέξη Τσίπρα.

Ο νέος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, κέρδισε την εμπιστοσύνη αρκετών ψηφοφόρων του κόμματος, υποσχόμενος ότι θα προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές και ανατροπές. Τα πρώτα δείγματα γραφής που έδωσε, δεν ήταν ενθαρρυντικά, καθώς οι περισσότεροι εκ των συνεργατών που επέλεξε, κάθε άλλο παρά «φρέσκος αέρας» ήταν.

«Ο κ. Πολάκης πόσο φρέσκο πρόσωπο είναι; Και στον λόγο του και στον τρόπο που πολιτεύεται; Ο κ. Αποστολάκης; Ο Γιώργος Τσίπρας, ο Νίκος Παππάς; Τα πράγματα δεν είναι όπως δείχνουν καμία φορά. Ας κοιτάξουμε το περιεχόμενο» τόνισε ο Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στον Real FM.

Στην πραγματικότητα, αυτό που αναμένεται να συμβεί άμεσα με την ηγεσία, είναι ένα ξεκαθάρισμα παλιών λογαριών, ανάμεσα στα παλιά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Και η παραπάνω αναφορά του Πάνου Σκουρλέτη, δείχνει ξεκάθαρα το τι συμβαίνει.

Όμως, τα πράγματα φαίνεται να παίρνουν άλλη τροχιά, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ετοιμάζονται να ενταχθούν στην Κουμουνδούρου ο Πάνος Καμμένος, που δημιούργησε ουκ ολίγα προβλήματα στον Αλέξη Τσίπρα και ο Νίκος Κοτζιάς, που με την αδιαλλαξία και την επιμονή του στις «Πρέσπες», παραλίγο να ανατρέψει την κυβέρνηση Τσίπρα.

Μάλιστα, ο Καμμένος απειλεί με «εξολόθρευση τρωκτικών» από την πλευρά της νέας ηγεσίας, τα ιστορικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Αν αυτό εννοούσε ως «ανανέωση» ο Στέφανος Κασσελάκης, τότε ή τη λέξη δεν καταλαβαίνει καλά ή κάτι δεν εξήγησε, επίτηδες, προεκλογικά σε όσους προσήλθαν στις κάλπες.


Πηγή