Μητσοτάκης: Ο λαός δεν αντέχει άλλο – Εκλογές ακόμα και μέσα στο Πάσχα

757

Την ετοιμότητα της Νέας Δημοκρατίας για εθνικές κάλπες τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καλώντας για μια ακόμη φορά τον πρωθυπουργό να προκηρύξει εκλογές το συντομότερο.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, ο κ. Μητσοτάκης υποστήριξε πως η επιθυμία του λαού για αλλαγή είναι συνεχώς αυξανόμενη και αυτό το αντιλαμβάνεται καθημερινά από την επαφή του με τους πολίτες.

Ο πρόεδρος της ΝΔ δήλωσε βέβαιος για νίκη του κόμματός του στις ευρωεκλογές, επισημαίνοντας πως το αποτέλεσμα αυτής της κάλπης θα στείλει πολλαπλά μηνύματα.

«Θα είναι ένα μήνυμα αποδοκιμασίας στην κυβέρνηση, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι’ αυτό. Θα είναι ένα μήνυμα του ποιος μπορεί να οδηγήσει με ασφάλεια την Ελλάδα σε μια Ευρώπη που αλλάζει. Άρα, και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές έχουν σημασία και οι θέσεις μας για την Ευρώπη έχουν σημασία. Και ναι, θα είναι και μια γέφυρα για την επόμενη εθνική αναμέτρηση. Άρα, θα είναι μια ευκαιρία να μιλήσουμε όχι για το χθες, αυτό με ενδιαφέρει λίγο, αλλά για το αύριο αυτής της χώρας. Και εκεί πιστεύω ότι έχουμε πολλά να πούμε στους Έλληνες πολίτες», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.


Πηγή