Άδωνις Γεωργιάδης: «Γέλασα» – Πώς απαντά στη… σκανδάλη του Παύλου Πολάκη

29

Ο Παύλος Πολάκης αναδημοσίευσε ένα βίντεο στο Twitter, που κάποιος μόνταρε, με πρωταγωνιστές τον ίδιο και τον Άδωνι Γεωργιάδη – Η αντίδραση του υπουργού Εργασίας

Άδωνις Γεωργιάδης και Παύλος Πολάκης έρχονται σε αντιπαράθεση και στα social media. Όμως η συνομιλία τους αυτή τη φορά ήταν κάπως διαφορετική.

Ο Παύλος Πολάκης τώρα αναδημοσίευσε ένα βίντεο στο Twitter, που κάποιος μόνταρε, με πρωταγωνιστές τον ίδιο και τον υπουργό Εργασίας.

Συγκεκριμένα το σκηνικό φαίνεται πως παραπέμπει σε ταινία Western με το πρόσωπο του Άδωνι Γεωργιάδη να εμφανίζεται ως τραυματίας στο έδαφος και τον Παύλο Πολάκη ως «σερίφη» από πάνω του με ένα όπλο να τον σημαδεύει. Στη συνέχεια φαίνεται να λέει η φιγούρα με το πρόσωπο του Παύλου Πολάκη «πόσα laptop πήρε από την Huawei ρε αλήτη;», με τον Άδωνι Γεωργιάδη να απαντά: «Δεν πήρα laptop, tablet πήρα». Και στη συνέχεια ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τραβά την… σκανδάλη, αλλά δεν είχε σφαίρα και αποχωρεί.

Ο Παύλος Πολάκης ανάρτησε το βίντεο και έγραψε: «Έχω πέσει στο πάτωμα από τα γέλια!!». Μάλιστα φαίνεται πως την συγκεκριμένη ανάρτηση την είδε ο υπουργός Εργασίας και φαίνεται πως το διασκέδασε.

«Τώρα χωρίς πλάκα επειδή εμένα το χιούμορ μου αρέσει να σας πω την αμαρτία μου γέλασα! Ο φίλος μου ο Παύλος δε νομίζει ότι με πείραξε».


Πηγή