Κασσελάκης για Μπέο: «Ο Μητσοτάκης να άρει τη στήριξή του και να μην διεκδικήσει ξανά τη δημαρχία»

35

Ο Στέφανος Κασσελάκης τοποθετήθηκε για το περιστατικό στο Βόλο με πρωταγωνιστή τον Αχιλλέα Μπέο που προκάλεσε αντιδράσεις

Ανάρτηση για το περιστατικό με τον Αχιλλέα Μπέο ο οποίος φαίνεται σε βίντεο να χειροδικεί εναντίον διαμαρτυρόμενου πολίτη που νωρίτερα διαπληκτίστηκε, πραγματοποίησε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αποσύρει τη στήριξη του στον δήμαρχο Βόλου. «Άραγε εκπροσωπεί τον κόσμο του Κέντρου ένας πρωθυπουργός που σε τοπικό επίπεδο στηρίζεται σε Μπέους που “πνίγουν” τις πόλεις τους;», αναφέρει ο κ. Κασσελάκης.

Το επεισόδιο συνέβη στην άλλη μεριά όταν άτοικοι που αντιδρούν στα έργα αποκατάστασης παρεμπόδισαν τις μπουλντόζες να εργαστούν. Κατά την επίσκεψη του δημάρχου υπήρξε λεκτική αντιπαράθεση και όταν ένας εκ των πολιτών έβρισε τον κ. Μπέο, εκείνος τον χτύπησε με το χέρι.

Αστυνομικοί προσπάθησαν να σταματήσουν το περιστατικό και να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Το επεισόδιο καταγράφηκε με βίντεο από διαμαρτυρόμενους πολίτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες η παρεξήγηση λύθηκε όταν ο νεαρός επισκέφθηκε το δημαρχείο και δόθηκαν οι αμοιβαίες εξηγήσεις.

Αχιλλέας Mπέος για το επεισόδιο με πλημμυροπαθή: «Αυτά συμβαίνουν όταν έχεις να κοιμηθείς για ένα μήνα»

«Κυκλοφορεί την τελευταία ώρα ένα βίντεο που καταγράφει σκηνές έντασης μεταξύ εμού και αυτών που παρεμπόδισαν τις εργασίες στην Άλλη Μεριά. Αυτά προφανώς συμβαίνουν όταν έχεις να κοιμηθείς κοντά ένα μήνα, όταν δουλεύεις ακατάπαυστα για να δώσεις λύσεις για τους συμπολίτες σου και αντιμετωπίζεις στημένες καταστάσεις (ενδεχομένως και αντιδράσεις από αγανακτισμένους πολίτες).
Μπορώ να δεχθώ τις αντιδράσεις, αλλά όχι βέβαια τις προσωπικές ύβρεις του τύπου (άντε και γα…ου) και πολύ περισσότερο τις ύβρεις για τη μάνα μου. Σε τέτοιες συνθήκες αντιδρώ ως άνθρωπος, ακόμα και ακραία ενδεχομένως. Δυστυχώς η λογική και η κατανόηση για το τι αντιμετωπίζουμε δεν είναι αυτονόητα για όλους», ανέφερε ο κ. Μπέος μιλώντας για το περιστατικό.


Πηγή