ΠΑΣΟΚ για Αχιλλέα Μπέο: «Όλοι γνωρίζουν ποιος είναι ο εκλεκτός της Νέας Δημοκρατίας στην περιοχή»

63

«Η Νέα Δημοκρατία, ο Πρωθυπουργός και τα στελέχη της δεν μπορούν να συνεχίσουν να κρύβονται πίσω από υπόγεια χρίσματα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ.

Τα περιστατικά με τον Αχιλλέα Μπέο να χτυπά πολίτη και να πετά νερό σε ένα άλλο άτομο, σχολίασε το ΠΑΣΟΚ εκτοξεύοντας «πυρά» κατά της Νέας Δημοκρατίας.

Το ΠΑΣΟΚ αναφέρει με νόημα πως «όλοι γνωρίζουν ποιος είναι ο εκλεκτός της Νέας Δημοκρατίας στην περιοχή» απαντώντας ουσιαστικά στην κυβέρνηση που σε δική της ανακοίνωση γράφει πως δεν στηρίζει τον Αχιλλέα Μπέο στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος, Θανάσης Γλαβίνας:

«Πριν λίγες μέρες ο κ. Μητσοτάκης και μέλη της Κυβέρνησής του, φωτογραφίζονταν χαμογελαστοί στο Δημαρχείο Βόλου με τον Δήμαρχο Αχιλλέα Μπέο.

Σήμερα βλέπουμε τον κ. Μπέο να προβαίνει σε πράξεις βίας εναντίον πολιτών και να μετέρχεται απαράδεκτων συμπεριφορών με χειροδικίες, ύβρεις και ρίψεις νερού.

Την ώρα μάλιστα που ο Βόλος πλημμύρησε για δεύτερη φορά, το νερό παραμένει ακατάλληλο σε πολλές περιοχές, κατοικίες έχουν μείνει χωρίς ρεύμα εδώ και μέρες και το οδικό δίκτυο έχει υποστεί τεράστιες ζημιές.

Την επόμενη Κυριακή οι πολίτες του Βόλου θα κληθούν να επιλέξουν τον Δήμαρχο της πόλης.

Η Νέα Δημοκρατία, ο Πρωθυπουργός και τα στελέχη της δεν μπορούν να συνεχίσουν να κρύβονται πίσω από υπόγεια χρίσματα και δήθεν μη στηρίξεις, ενώ όλοι γνωρίζουν ποιος είναι ο εκλεκτός της Νέας Δημοκρατίας στην περιοχή.

Ας κορνιζάρουν τις χαρούμενες φωτογραφίες με τον κ. Μπέο από το Δημαρχείο του Βόλου. Αυτά είναι τα παράσημά τους».


Πηγή