Γιώργος Ιωακειμίδης: Είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει με το ΟΑΚΑ

38

Την έλλειψη ελέγχου και συντήρησης του ΟΑΚΑ επί 20 χρόνια, καυτηριάζει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Ιωακειμίδης σε ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο facebook.

Σημειώνει δε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη ομάδα της Αττικής αλλά «η Αττική είναι το σπίτι μας» και ότι η περίπτωση του ΟΑΚΑ καταδεικνύει την ανάγκη λειτουργίας όχι ενός κρατικού υπαλλήλου αλλά ενός περιφερειάρχη. Υπογραμμίζει ότι η Περιφέρεια όφειλε να είχε ασχοληθεί με το ζήτημα.

Μάλιστα, ο ίδιος δηλώνει ότι εφόσον εκλεγεί θα επιληφθεί των διαδικασιών για επίσπευση της αποκατάστασης άμεσα φέρνοντας το θέμα διαρκώς στο περιφερειακό συμβούλιο μέχρι να βρεθεί λύση

Ειδικότερα, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, επικεφαλής του συνδυασμό «Αττικός κύκλος», σημειώνει: Είκοσι χρόνια παρατημένο το ΟΑΚΑ, στην αρχή της ευρωπαϊκής σεζόν το θυμήθηκαν. Είναι δηλωτικό όσων τονίζουμε, αν δηλαδή στην Περιφέρεια Αττικής θέλουμε υπάλληλο της κυβέρνησης ή ανεξάρτητο περιφερειάρχη. Ο περιφερειάρχης νοιάζεται καθημερινά και προλαβαίνει, ο υπάλληλος τρέχει πίσω από τα γεγονότα και κρύβεται πίσω από τις αρμοδιότητες. Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα της Αττικής. Η Αττική είναι το Σπίτι μας. Είτε έχει είτε δεν έχει αρμοδιότητα, η Περιφέρεια όφειλε να ασχοληθεί. Όχι κατόπιν εορτής. Δεσμεύομαι ότι αν εκλεγώ θα βρω τον τρόπο να επισπεύσω τις διαδικασίες με τη συνδρομή της Περιφέρειας. Σε κάθε περίπτωση, το θέμα θα είναι ανοικτό σε κάθε συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου μέχρι να βρεθεί λύση».


Πηγή