Εκλογές 2019 – Μητσοτάκης από το Ρίο: Πρωτοφανής η παρακμή της χώρας

881

Εθνικές εκλογές 2019: Επίσκεψη στον Λιμενικό Σταθμό Ρίου πραγματοποίησε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή τα όσα έγιναν χθες βράδυ στα Εξάρχεια.

«Η χθεσινή επίθεση κατά αντρών του Λιμενικού, αλλά και κατά εισαγγελέα που τους συνόδευε, στα Εξάρχεια, ξεπερνά κάθε προηγούμενο. Δεν αποδεικνύει μόνο για μια ακόμα φορά το άβατο των Εξαρχείων, πιστοποιεί όμως τις σχέσεις αναρχικών με τον υπόγειο και βρώμικο κόσμο των ναρκωτικών. Δυστυχώς σήμερα στην Ελλάδα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και του κ. Τσίπρα κανείς και πουθενά δεν αισθάνεται ασφαλής» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Υπογράμμισε ότι «η προτεραιότητα της επόμενης κυβέρνησης της ΝΔ δεν θα είναι μόνο η οικονομική ανάταξη της χώρας αλλά και η αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας, έτσι ώστε οι γειτονιές επιτέλους να παραδοθούν πίσω σε αυτούς που τους ανήκουν, στους κατοίκους τους και η αστυνομία επιτέλους να αφεθεί ελεύθερη να κάνει αυτό το οποίο ξέρει να κάνει καλά».

«Ελευθερία χωρίς ασφάλεια δεν μπορεί να υπάρξει και αυτή η πρωτοφανής παρακμή την οποία βιώνει η χώρα μας, τους τελευταίους μήνες ζωής αυτής της απερχόμενης κυβέρνησης, θα ανήκει σύντομα οριστικά στο παρελθόν», κατέληξε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μετά τη χθεσινή επίσκεψη στη Λακωνία, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζει σήμερα την περιοδεία του στην Αιτωλοακαρνανία.

Πήγε στη Ναύπακτο και αργότερα θα επισκεφθεί την Ανάληψη και το Θέρμο. Στις 15:30, στο Αγρίνιο, και το βράδυ στις 19:00 θα μιλήσει στο κλειστό Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αγρινίου «Μιχάλης Κούσης».

ΠΗΓΗ ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019