Κασσελάκης για ΟΑΚΑ: Ο Καραμανλής έκρυψε τις μελέτες – Ο Μητσοτάκης έχασε το manual της χώρας

32

Τα βέλη του κατά του υπουργού Μεταφορών και Υποδομών, Κώστα Καραμανλή αλλά και τον Πρωθυπουργό έστρεψε ο Στέφανος Κασσελάκης με αφορμή το ΟΑΚΑ

Στο θέμα του ΟΑΚΑ αναφέρθηκε για ακόμη μία φορά ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, στρέφοντας τα βέλη του κατά του υπουργού Μεταφορών και Υποδομών, Κώστα Καραμανλής.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε μία ανάρτηση στο Facebook, στην οποία αναφέρει πως όταν το Σεπτέμβριο του 2020 πήρε τη μελέτη που αναδείκνυε τα προβλήματα στο στέγαστρο Καλατράβα στο ΟΑΚΑ, πρακτικά δεν έκανε τίποτα.

Σημειώνει χαρακτηριστικά ότι ο υπουργός με «επάγγελμα Καραμανλής» δεν έκανε τίποτα, όπως αντίστοιχα δεν ασχολήθηκε με το σιδηροδρομικό δίκτυο με αποτέλεσμα τη μεγάλη τραγωδία στα Τέμπη.

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

Η ημέρα που ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Κώστας Καραμανλής, λαμβάνει επίσημη μελέτη για σοβαρά προβλήματα στατικότητας του στεγάστρου Καλατράβα, τα οποία «χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης», όπως αποκάλυψε σήμερα ο ΑΝΤ1.

Τι έκανε ο -επάγγελμα Καραμανλής- υπουργός;

Ό,τι και στα Τέμπη: Τίποτα!Και όπως συνεχίστηκαν τα δρομολόγια στον σιδηρόδρομο, έτσι συνεχίστηκε η λειτουργία του ΟΑΚΑ.

-Όλες οι ελληνικές ομάδες πέρασαν από το στάδιο.-Όλα τα εντός έδρας διεθνή παιχνίδια του Παναθηναϊκού διεξήχθησαν εκεί.

-Οι πιο πολυπληθείς συναυλίες της χώρας έγιναν εκεί.

-Κάτω από το ασταθές στέγαστρο συγκεντρώνονταν για τρία ολόκληρα χρόνια δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι τη φορά.

Τρομακτικός συνδυασμός: Ένας υπουργός Καραμανλής που έκρυβε τις μελέτες και ένας πρωθυπουργός Μητσοτάκης που έχει χάσει το manual της χώρας.

Η Ελλάδα που θέλουμε πρέπει να ξεφορτωθεί άμεσα τους ασυναίσθητους μετόχους παρηκμασμένων οικογενειακών πολιτικών επιχειρήσεων.


Πηγή