Παύλος Μαρινάκης: «Η κυβέρνηση καταδικάζει τις επιθέσεις κατά του Ισραήλ»

31

«Προτεραιότητα αποτελεί η προστασία των ανθρώπων στις εμπόλεμες περιοχές του Ισραήλ», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά τη σημερινή (09/10) ενημέρωση από τη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης.

Παρακολουθήστε σε απευθείας μετάδοση από τη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, τη σημερινή (09/10) ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και ανταποκριτών του Τύπου κρατών του εξωτερικού από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη.

«Συγχαρητήρια σε όσους εκλέχθηκαν και όλους όσοι έδωσαν τη δική τους “μάχη”, σε αυτές τις εκλογές. Οι πολίτες επιβεβαίωσαν την εμπιστοσύνη στον Πρωθυπουργό και την κυβέρνηση. Η χώρα θέλει έργα, συνεχίσουμε πιστοί στις δεσμεύσεις μας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετέβη στη Βάρνα, προκειμένου να συμμετάσχει στην τριμερή Σύνοδο Κορυφής μεταξύ Ελλάδας, Βουλγαρίας και Ρουμανίας», ανέφερε αρχικά ο κ. Μαρινάκης.

«Η κυβέρνηση καταδικάζει τις επιθέσεις κατά του Ισραήλ, στηρίζουμε πλήρως το δικαίωμα που έχει στην αυτοάμυνα. Η προστασία των ανθρώπων που βρίσκονται στις εμπόλεμες περιοχές αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για το Υπουργείο Εξωτερικών», προσέθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, μεταξύ άλλων.

«Από τη Δευτέρα, ανοίγει η πλατφόρμα πρώτης αρωγής και για τους –κατά κύριο επάγγελμα– αγρότες. Στόχος είναι να στηρίξουμε με κάθε τρόπο τους πολίτες που επλήγησαν από τις φυσικές καταστροφές. Καταδικάσαμε άμεσα και απερίφραστα τις απαράδεκτες δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου. Πρέπει να στεκόμαστε συνολικά απέναντι σε τέτοιες συμπεριφορές», τόνισε.


Πηγή