Παύλος Μαρινάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ευαίσθητοι δεν καταδίκασαν ύβρεις προς τον Μητσοτάκη

34

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, καταδίκασε εκ νέου τις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου για τον Στέφανο Κασσελάκη, υποστηρίζοντας ωστόσο πως σε ανάλογη περίπτωση στο παρελθόν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έπραξε το ίδιο.

Την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος των Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Εκτός, ωστόσο, από την αμιγώς πολιτική συζήτηση στο τραπέζι έπεσε και το θέμα των δηλώσεων του Αχιλλέα Μπέου. Ο κ. Μαρινάκης ξεκαθάρισε για ακόμα μία φορά πως καταδίκασε όσα υποστήριξε ο Δήμαρχος Βόλου για τον Στέφανο Κασσελάκη, επανέλαβε, όμως, πως από την πλευρά της αντιπολίτευσης δεν συμβαίνει το ίδιο σε ανάλογες περιπτώσεις.

«Θυμάστε πριν έναν χρόνο, στο φεστιβάλ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, τι είχε συμβεί. Θυμάστε το υβριστικό σύνθημα για τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Τότε ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ευαίσθητοι, όμως, δεν είχαν καταδικάσει», είπε χαρακτηριστικά ο Παύλος Μαρινάκης. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ωστόσο, ξεκαθάρισε πως είναι στο πλευρό του Στέφανου Κασσελάκη αλλά και κάθε πολίτη που δέχεται επιθέσεις όπως αυτή που εξαπέλυσε σε βάρος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αχιλλέας Μπέος.


Πηγή