Κωλοτούμπα Αποστολάκη για τη δήλωσή του περί στήριξης γαλάζιων ανταρτών

29

Ο ναύαρχος υποχρεώθηκε σε «κωλοτούμπα» μετά και το άδειασμα ΣΥΡΙΖΑ και απέδωσε τη φωτιά που άναψε σε παράφραση της δήλωσής το

Τα μαζεύει όπως όπως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης, μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του περί στήριξης των ανταρτών της ΝΔ στις αυτοδιοικητικές εκλογές, αποδίδοντάς τα λεγόμενά του σε…παράφραση.

Ο ναύαρχος υποχρεώθηκε σε «κωλοτούμπα» μετά και το άδειασμα ΣΥΡΙΖΑ και απέδωσε τη φωτιά που άναψε σε παράφραση της δήλωσής του.

Όπως υποστήριξε «είπα ότι εξετάζονται οι περιπτώσεις και είπα ανάλογα θα δούμε τι θα μπορούσε να υποστηριχθεί. Είναι ξεκάθαρο ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τα προοδευτικά ψηφοδέλτια».

«Έχει πει και ο κύριος Κασσελάκης ότι στηρίζει τα προοδευτικά ψηφοδέλτια», ανέφερε και τόνισε «ήμουν ξεκάθαρος, ερμηνεύτηκε λίγο διαφορετικά».

Σχολιάζοντας την χθεσινή τοποθέτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο ΣΕΒ, ο Ευάγγελος Αποστολάκης είπε στα Παραπολιτικά: «Η Αριστερά δεν δαιμονοποιεί το κεφάλαιο. Αυτό είπε ο κύριος Κασσελάκης. Δεν είναι σημείο αναφορά οι φόροι. Δεν θα αυξήσει φόρους ο ΣΥΡΙΖΑ. Η συζήτηση χθες ήταν στο πλαίσιο για να δοθεί η θέση που έχει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για τα θέματα της οικονομία. Οι λεπτομέρειες θα κουβεντιαστούν στην πορεία».


Πηγή