Γεωργιάδης για Ρούσσο: Ποια χρήματα να κόψουμε από το Χαλάνδρι

69

Σε νεότερη ανάρτηση του διευκρινίζει ότι εννοούσε πως ο Σίμος Ρούσος δεν έκανε τίποτα στο παρελθόν για να εξασφαλίσει πόρους κι ότι ο δήμος θα χάσει ευκαιρίες, αν επανεκλέγει

Για διαστρέβλωση των λεγόμενων του έκανε λόγο ο Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή τις επικρίσεις που δέχθηκαν οι δηλώσεις του για το Χαλάνδρι και τον υποψήφιο (και νυν) δήμαρχο Σίμο Ρούσσο.

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Εργασίας σε προηγούμενη ανάρτηση του έγραφε μεταξύ άλλων πως δήμος Χαλανδρίου «θα χάσει όλες τις ευκαιρίες του νέου ΕΣΠΑ και του Ταμείου Ανάκαμψης εάν για τα επόμενα 5 χρόνια μείνει με αυτόν τον δήμαρχο».

Σε νεότερη ανάρτηση του διευκρινίζει ότι εννοούσε πως ο Σίμος Ρούσος δεν έκανε τίποτα στο παρελθόν για να εξασφαλίσει πόρους κι ότι ο δήμος θα χάσει ευκαιρίες, αν επανεκλέγει.

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη

«Εδώ ζούμε απίστευτα πράγματα πλέον. Έτσι και ασκήσουμε την οποιουδήποτε είδους κριτική στους εκλεκτούς της Αριστεράς είμαστε εκβιαστές. Λέω εγώ για το Χαλάνδρι, ότι ο εκεί Δήμαρχος δεν έκανε τίποτε για να εξασφαλίσει επιπλέον πόρους από την Κυβέρνηση και άρα εάν επανεκλεγεί τότε θα χαθούν πολλές ευκαιρίες για το Χαλάνδρι το ερμηνεύουν ως “εκβιασμό να του κόψουμε τα χρήματα” ποια; Αυτά που δεν ζητάει διότι δεν μπορεί; Έχουμε κάνει ποτέ εμείς τέτοιου είδους διάκριση; Λέω: “εάν χάσουμε θα του κάνουμε τη ζωή δύσκολη αυτή τη φορά” δηλ θα έχουμε και ηττηθέντες αλλά με μεγάλο ποσοστό ισχυρή αντιπολίτευση στον Δήμο. Το ερμηνεύουν: “εκβιάζει ο Άδωνις κλπ” λες και η αντιπολίτευση οφείλει να διευκολύνει την συμπολίτευση…και αυτά τα λένε οι δημιουργοί του συνθήματος “ή εμείς ή αυτοί”….την απάντηση θα την πάρουν από τον λαό την Κυριακή στις κάλπες κύριοι της».


Πηγή