Ρήγας: «Σαμποτάζ» των διαφωνούντων – Να παραδώσει την έδρα ο Κούλογλου

80

Μαλιά-κουβάρια στον ΣΥΡΙΖΑ

Μήνυμα στους «αντιφρονούντες» συντρόφους του, «ό,τι λένε αυτή τη στιγμή, βγαίνουν εκτός πλαισίου, το οποίο έχουμε συνομολογήσει όλοι και ισχύει μέχρι σήμερα», στέλνει ο Παναγιώτης Ρήγας μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά.

«Αν έχω μια διαφωνία ή κάνω στην άκρη ή προσπαθώ να διορθώσω το λάθος που έχει γίνει. Εδώ δεν μιλάμε περί διόρθωσης, εδώ μιλάμε με έναν τρόπο, ο οποίος ουσιαστικά το βασικό άξονα που πρέπει να έχει ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία ή μια δημοκρατική παράταξη, με αυτόν τον τρόπο ουσιαστικά τη σαμποτάρεις».

Μάλιστα, διερωτήθηκε «αν είχε εκλεγεί οποιοδήποτε άλλος η οποιαδήποτε άλλη, θα ήταν ανεκτό», και μάλιστα με προσβλητικούς όρους, ενώ σχολίασε για τον Στέφανο Τζουμάκα πως «ο ίδιος από μόνος του δεν μπορεί να βρίσκεται σε ένα χώρο που νομίζει και πιστεύει ότι είναι έτσι».

«Οποιαδήποτε λογική εσωτερικής αντιπαράθεσης δεν έχει νόημα. Δεν ενδιαφέρει την κοινωνία και είναι μακριά από τις ανάγκες της» τόνισε.

Επιπλέον, ξεκαθάρισε για τον κ. Κασσελάκη ότι «δεν είπε ότι πρέπει να έχουμε δεκάωρη εργασία», ενώ κάλεσε τον Στέλιο Κούλογλου να παραδώσει την έδρα του. «Η έδρα του κόμματος η οποία είναι μέσα από τον πολιτικό σχηματισμό», όπως το έκανε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, σημείωσε ο κ. Ρήγας.


Πηγή