Ο Κασσελάκης στηρίζει τον Ραγκούση, τον οποίο «χτυπάει» η Κασιμάτη

47

Το κλίμα «ομόνοιας» στην Κουμουνδούρου κράτησε μόλις μερικά λεπτά.

Την υποστήριξη του προς τον Γιάννη Ραγκούση και στην επιλογή του να προσφύγει στις αρμόδιες αρχές προκειμένου να εντοπιστεί ο λογαριασμός χρήστη στα κοινωνικά δίκτυα, που τον συκοφαντούσε, εξέφρασε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ωστόσο, το κλίμα «ομόνοιας» στην Κουμουνδούρου κράτησε μόλις λίγα λεπτά, καθώς η Νίνα Κασιμάτη επιτέθηκε στον εσωκομματικό «αντίπαλο» της στη Β΄ Πειραιά, ότι διακινούσε εναντίον της μηνύματα την παραμονή του Β΄ γύρου των αυτοιδιοικητικών εκλογών, ανοίγοντας ακόμα ένα μέτωπο στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επικοινώνησε με τον πρώην υπουργό και του εξέφρασε τη συμπαράσταση του σε αυτή την περιπέτεια.

Οι πληροφορίες του Newsbomb.gr αναφέρουν ότι η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει ταυτοποιήσει ήδη τον εν λόγω λογαριασμό, ο οποίος, μάλιστα, φέρεται να σχετίζεται, έμμεσα προς ώρας, με κορυφαίο στέλεχος της νέας ηγετικής ομάδας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Γιάννης Ραγκούσης θα κινηθεί ποινικά και αστικά εναντίον του συγκεκριμένου ατόμου, όταν οι αστυνομικές αρχές είναι σε θέση να αποδείξουν τον αληθινό του κάτοχο.

Όμως, η Νίνα Κασιμάτη επιτέθηκε στον πρώην υπουργό, με τον οποίο συνυπάρχουν στην ίδια εκλογική περιφέρεια, υποστηρίζοντας ότι διακινούσε εναντίον της υλικό, παραμονή του Β΄ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, καθώς η βουλευτής της Β΄ Πειραιά επέλεξε να στηρίξει τον υποψήφιο δήμαρχο που προέρχονταν από τη Νέα Δημοκρατία, τον οποίο ο συνδυασμός του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορούσε για σχέσεις με τη Χρυσή Αυγή.

«Ωστόσο ο Γιάννης Ραγκούσης διακινούσε εις βάρος μου αυτό το συκοφαντικό μήνυμα σε δημοσιογράφους και διευθυντές ειδήσεων τηλεοπτικών σταθμών την Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών αξημέρωτα. Για να με «πυροβολήσουν» στον αέρα στην εκλογική βραδιά; Πάντως έχασε. Ξανά», ανέφερε στα κοινωνικά δίκτυα η Νίνα Κασιμάτη.

Πλέον, είναι ξεκάθαρο ότι σε αυτό το σκηνικό που έχει στηθεί στην Κουμουνδούρου, ότι επίκειται ξεκαθάρισμα παλιών λογαριασμών.


Πηγή