Ανδρουλάκης – Κασσελάκης: «Μη γνώτω η δεξιά σου τι ποιεί η αριστερά σου»

60

Σε εξέλιξη στη Θεσσαλονίκη η μεγαλειώδης παρέλαση των Ενόπλων Δυνάμεων για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940. Ο Κασσελάκης κοιτάζει προς τα αριστερά και ο Ανδρουλάκης στα δεξιά. 

Ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακκελαροπούλου πραγματοποιείται αυτή την ώρα στη Θεσσαλονίκη η στρατιωτική παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Στις εξέδρες των επισήμων παρεβρίσκονται εκτός από την κ. Σακκελαροπούλου, οι Νίκος Ανδρουλάκης και Στέφανος Κασσελάκης, οι οποίοι κάθονται δίπλα-δίπλα, ως ορίζει το πρωτόκολλο για τους αρχηγούς κομμάτων. Δίπλα τους επίσης είναι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, ο οποίος εκπροσωπεί τον πρωθυπουργό, ο υπουργός Επικρατείας Γιάννης Μπρατάκος, ο Δημήτρης Κουτσούμπας, ο επικεφαλής των Σπαρτιατών Β. Στίγκας, ο πρόεδρος της Νίκης Δ. Νατσιός, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστας.

Οι πρέοδροι του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης και του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης παρακολουθούν καθισμένοι δίπλα ο ένας στον άλλο την παρέλαση.

Όπως αποτυπώνεται σε φωτογραφίες κατά τη διάρκεια της παρέλασης, η γλώσσα του σώματος… μιλάει περισσότερο απ’ ό,τι οι δύο πολιτικοί αρχηγοί.

Φαίνεται πως η στρατιωτική παρέλαση έχει αποσπάσει το ενδιαφέρον και των δύο πολιτικών αρχηγών που δεν έχουν ανταλλάξει από την έναρξη της παρέλασης ματιά.


Πηγή