Δημοτικό κολυμβητήριο Άργους: Προς παράδοση σε χρόνο ρεκόρ

800

Σε όσους τον επικρίνουν για το έργο του θέλησε να απαντήσει ο δήμαρχος Άργους- Μυκηνών, Δημήτρης Καμπόσος στην διαδικτυακή του εκπομπή «Σε επικοινωνία με τον Δήμαρχο».

Ο δήμαρχος μετρά ήδη δεκάδες έργα στο ενεργητικό του. Αυτή τη φορά μιλά εκ νέου με πράξεις για ακόμη ένα μεγαλόπνοο που κατασκευάζεται και έχει ολοκληρωθεί κατά το μεγαλύτερο μέρος του. Ο λόγος για το κολυμβητήριο που θα αποτελεί στολίδι και παράδειγμα για τους υπόλοιπους δήμους.

 

«Όσοι δεν έχουν κάνει κανένα έργο από την θέση τους ακυρώνουν τα έργα μας! Απαντώ στους πολιτικούς ψεύτες και τους αδίστακτους που διασύρουν τον τόπο για να χτυπήσουν ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ!

Οι απαντήσεις των υπευθύνων απέναντι στους ψεύτες. Το κολυμβητήριο ολοκληρώνεται…στις ώρες κοινού (Όχι μόνο αθλητές αλλά και ο απλός κόσμος) θα το χρησιμοποιείτε κι εσείς που δεν το θέλετε» απάντησε ο δήμαρχος σε όσους τον κατηγορούν.

Όσοι δεν έχουν κάνει κανένα έργο απο την θέση τους ακυρώνουν τα έργα μας!Απαντώ στους πολιτικούς ψεύτες και τους αδίστακτους που διασύρουν τον τόπο για να χτυπήσουν ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ!Οι απαντήσεις των υπευθύνων απέναντι στους ψεύτεςΤο κολυμβητήριο ολοκληρώνεται…στις ώρες κοινού (Όχι μόνο αθλητές αλλά και ο απλός κόσμος) θα το χρησιμοποιείτε κι εσείς που δεν το θέλετε!#Καμπόσος #Δήμαρχος #Άργους #Μυκηνών #ΔημήτρηςΚαμπόσος

Gepostet von Δημήτρης Καμπόσος am Freitag, 5. April 2019

Το έργο

Πρόκειται για ένα νέο σύγχρονο Ενεργειακού τύπου Κολυμβητήριο στο χώρο του πρώην Γαλακτοκομικού Συνεταιρισμού, το οποίο διαθέτει δύο (2) πισίνες, μία ανοικτή Ολυμπιακών προδιαγραφών 25 μέτρων και οκτώ (8) διαδρομών, και μία μικρότερη παιδική, στεγασμένη.

Το κολυμβητήριο αναπτύσσεται σε χώρο εκτάσεως 6 στρεμμάτων, και θα διαθέτει εκτός των άλλων, σύγχρονα αποδυτήρια ανδρών – γυναικών καθώς και παιδικά για τα μικρά παιδιά. Θα διαθέτει, επίσης, χώρο αναψυκτηρίου για τους επισκέπτες, με δυνατότητα παρακολούθησης μικρής και μεγάλης πισίνας, καθώς και γραφεία για το προσωπικό και τις διοικητικές υπηρεσίες.

Οι κερκίδες της μεγάλης πισίνας θα έχουν χωρητικότητα 300 ατόμων, επαρκούν για τους επισκέπτες πού παρακολουθούν αγώνες. Το συγκρότημα θα διαθέτει χώρο Ιατρείου-Αναπαυτηρίου για τους αθλητές.

Το κολυμβητήριο θα δέχεται ενέργεια από ανανεώσιμες πηγές, οι εγκαταστάσεις του δε, θα χρησιμοποιούν κάθε διαθέσιμη τοπική μορφή ανανεώσιμων πηγών, όπως ηλιακούς συλλέκτες, γεωθερμία, βιομάζα, αέριο. Το εκτιμώμενο κόστος λειτουργίας του ανέρχεται στο ¼ του κόστους συμβατικού καυσίμου, (πετρελαίου), πού το καθιστά προσιτό σε κάθε πολίτη, και ανοικτό, όλο το χρόνο.

Αξίζει να σημειωθεί τέλος, ότι το έργο σε λίγο χρονικό διάστημα πρόκειται να ολοκληρωθεί ενώ πλέον ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τα εγκαίνια του.