Φουλ επίθεση της ΝΔ στα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ

63

Επικές διαστάσεις λαμβάνει η εσωτερική σύγκρουση μεταξύ ανώνυμων τρολ και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ – Τρίβουν τα χέρια τους στην Πειραιώς που βλέπουν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να επιδίδεται σε έναν απίστευτο εμφύλιο

Η ΝΔ και το Μέγαρο Μαξίμου περνούν στην αντεπίθεση τονίζοντας ότι «τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ τώρα δαγκώνουν και τους ίδιους, έχει να πει κάτι το επίσημο κόμμα τους;». Απάντηση βεβαίως δεν φαίνεται να υπάρχει από την Κουμουνδούρου, αλλά όπως σημειώνει ο διευθυντής του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού Δημήτρης Τσιόδρας ήρθε «η ώρα να βγουν οι κουκούλες και να πέσουν οι μάσκες». Ερώτημα προς τον επίσημο ΣΥΡΙΖΑ αν έχει να πει κάτι για τον «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στο τρολ «Πεν Νταλαούρα» και τον πρώην γραμματέα του κόμματος, Πάνο Σκουρλέτη, απηύθυνε με ανάρτησή του ο διευθυντής του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού, Δημήτρης Τσιόδρας. Όπως σημειώνει το «τέρας» με τα διάφορα τρολ τα οποία στο παρελθόν «έριχνε δηλητήριο σε εμάς με ύβρεις και συκοφαντίες», τώρα «δαγκώνει και τους ίδιους».

Στην ίδια γραμμή και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης που επισημαίνει ότι η πρόθεση του Πάνου Σκουρλέτη να προσφύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την «Πεν Νταλαούρα», είναι μείζον ζήτημα. Όπως σχολίασε «άλλο πράγμα η πολιτική, άλλο πράγμα η λάσπη, άλλο πράγμα η συκοφαντία. Πολύ περισσότερο όταν το κάνουν ανώνυμα. Εχουμε επίσημες καταγγελίες ενός πρώην γραμματέας ενός κόμματος».

Υπενθύμισε, επίσης, ότι «έχουμε πολύ αυστηρό νομοθετικό πλαίσιο. Αυτό που ζητάμε ως πολίτες που θέλουμε να εφαρμόζεται ο νόμος, είναι να γίνει η ταχύτερη δυνατή διαδικασία και βέβαια να προχωρήσει γρήγορα για να μάθουμε την αλήθεια. Για να μάθουμε ποιοι ήταν αυτοί οι άνθρωποι που δεν ασκούσαν πολιτική. Έβριζαν. Ταυτιζαν ένα κόμμα με χυδαία hashtag».

«Προφανώς και θέλουμε να μάθουμε και οι αρμόδιες αρχές να κάνουν τη δουλειά» κατέληξε για το θέμα αυτό ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Ελπίζουμε να κατονομάσει τους επώνυμους δημοσιογράφους που διαχειρίζονταν δεκάδες λογαριασμούς μεταξύ των οποίων και τους λογαριασμούς του κ. Τσίπρα. Και επιμένουμε να ζητάμε, ακόμα πιο εμφατικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις, να σπάσει επιτέλους την αφωνία του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Είναι ζήτημα δημοκρατίας και διαφάνειας. Και είναι ντροπή να κρύβεται επί τόσες μέρες ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ», σημειώνει και ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός αν και η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει να μην απαντήσει επί του θέματος.

Ο λαλίστατος, διαδικτυακά, Στέφανος Κασσελάκης – όπως λένε στελέχη της ΝΔ – έχει επιλέξει το δρόμο της… σιωπής αναφορικά με τις καταγγελίες, τις εξελίξεις και τις αποκαλύψεις για τα τρολ της Κουμουνδούρου και σημειώνουν ότι πρόκειται για λογαριασμούς που εν μία νυκτί μεταπήδησαν στο στρατόπεδο του Στέφανου Κασσελάκη αναλαμβάνοντας στο πλαίσιο της μάχης για τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ το έργο της αποδόμησης και της σπίλωσης των αντιπάλων ταυτόχρονα με την εφαρμογή της τέχνης που γνωρίζουν καλά έχοντας εφαρμόσει αυτή κατά πολιτικών προσώπων άλλων κομμάτων, κυρίως όμως κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.


Πηγή