ΣΥΡΙΖΑ: Κωλοτούμπα Κασσελάκη για το «μαξιλάρι» με τα 37 δισ.

44

Ο Στέφανος Κασσελάκης εξαπολύει επίθεση στην κυβέρνηση, επισημαίνοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι η κυβέρνηση της ρύθμισης του χρέους και της εξόδου από τα μνημόνια

Τα αλλάζει τώρα ο Στέφανος Κασσελάκης για το «μαξιλάρι» των 37 δισ. ευρώ που άφησε ο ΣΥΡΙΖΑ. Με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, o Στέφανος Κασσελάκης εξαπολύει επίθεση στην κυβέρνηση, επισημαίνοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι η κυβέρνηση της ρύθμισης του χρέους και της εξόδου από τα μνημόνια.

Αναλυτικά η ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ:

«Διπλή επίδειξη πολιτικής ανηθικότητας από την πλευρά του Κ. Μητσοτάκη.

– Δια στόματος κυβερνητικού εκπρόσωπου θεωρεί ότι όποιος έχει εργαστεί στη Goldman Sachs είναι εν δυνάμει υποστηρικτής της δικτατορίας στην Ελλάδα!

– Και αυτοπροσώπως, αποκαλώντας «μόρφωμα» τον ΣΥΡΙΖΑ, την κυβέρνηση της ρύθμισης του χρέους και της εξόδου από τα μνημόνια.

Ακόμα και ένα κόμμα που κυβερνάει χέρι χέρι με την Ακροδεξιά εσωτερικού (Βορίδης, Γεωργιάδης, Πλεύρης) και εξωτερικού (Βελόπουλος), προσωπικά δε θα το αποκαλούσα ποτέ μόρφωμα, σεβόμενος τη δημοκρατική ψήφο των πολιτών. Όμως αυτή είναι η διαφορά μας».

ΝΔ για Κασσελάκη: «Δεν κατάλαβε τι είπαν Μητσοτάκης και Μαρινάκης»

O εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός με ανακοίνωση απάντησε στην ανάρτηση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη με την οποία επιτίθεται στον πρωθυπουργό και στον κυβερνητικό εκπρόσωπο για όσα είπαν για τον ίδιο αλλά και για το κόμμα του.

Στην ανακοίνωση ο Νίκος Ρωμανός αναφέρει:

«Επειδή είναι αδύνατον να απαντήσει κανείς σοβαρά στη σημερινή ανακοίνωση-επίθεση του κ. Κασσελάκη, σημειώνουμε μόνο τα εξής:

  1. Δεν κατάλαβε τι είπε ο Πρωθυπουργός.
  2. Δεν κατάλαβε τι είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.
  3. Ούτε καν έμαθε να γράφει σωστά το όνομα της εταιρείας στην οποία δούλευε».


Πηγή