Παναγιώτης Δουδωνής: Προσφεύγει στη Δικαιοσύνη μετά από ειρωνικό δημοσίευμα

29

Νομικά θα κινηθεί κατά της εφημερίδας «Αξία» ο Παναγιώτης Δουδωνής για ειρωνικό δημοσίευμα εναντίον του.

Σε στήλη της εν λόγω εφημερίδας υπάρχει αναφορά για τα χρόνια που ο Παναγιώτης Δουδωνής ήταν μαθητής στο Αρσάκειο, χαρακτηρίζοντάς μάλιστα τον «σύγχρονο Δημοσθένη βραχύσωμο που δεν μπορούσε να πει το ρο» και προσθέτει πως δεν είχε καμία σχέση με το ΠΑΣΟΚ.

Ο Παναγιώτης Δουδωνής απάντησε με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής διθκτύωσγς γράφοντας πως το πρόβλημα στην άρθρωσή του που υπονοεί το δημοσίευμα και η σχετική ειρωνικότατη αναφορά στο πρόβλημα του Δημοσθένη, οφείλεται σε αδαμαντινοβλάστωμα άνω γνάθου, για το οποίο έχει κάνει επέμβαση και μερικό ακρωτηριασμό της άνω γνάθου και τμήματος της υπερώας. Προσθέτει μάλιστα πως ήταν πολύ ΠΑΣΟΚ και ότι θα η υπόθεση θα λάβει την οδό της δικαιοσύνης.

Η ανάρτηση του Παναγιώτη Δουδωνή

«Η δημοσιογραφία στα καλύτερά της, εφημερίδα «Αξία», σήμερα.

Το πρόβλημα στην άρθρωσή μου που υπονοούν και η σχετική ειρωνικότατη αναφορα στο πρόβλημα του Δημοσθενη, οφείλεται σε αδαμαντινοβλάστωμα άνω γνάθου με το οποίο διαγνώστηκα τέτοιες μέρες το 2018, για το οποίο χρειάστηκε να υποβληθώ σε εγχείρηση και με οδήγησε σε μερικό ακρωτηριασμό της άνω γνάθου και τμήματος της υπερώας, με αποτέλεσμα ακόμα και σήμερα να φοράω προσθήκη. Όσον δε αφορά στη μειωτική αναφορά για το αν ήμουν ΠΑΣΟΚ, όχι δεν ήμουν απλά ΠΑΣΟΚ, ήμουν πολύ ΠΑΣΟΚ.

Η υπόθεση θα λάβει την οδό της δικαιοσύνης και η αποζημίωση θα δοθεί σε οργανώσεις που ενθαρρύνουν τη συμμετοχή στην κοινωνική και πολιτική ζωή ατόμων με αναπηρία και ακρωτηριασμούς. Τέλος η ανοχή».

Πηγή