Επικίνδυνα σχέδια στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας

866
Ο πρώην Υπουργός Πάνος Καμμένος προειδοποιεί
Επικίνδυνα σχέδια φαίνεται να διαμορφώνονται στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας με το νέο επιτελείο που το απαρτίζει μετά την αποχώρηση του Πάνου Καμμένου από το τιμόνι του Υπουργείου και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων από την κυβέρνηση.
Ο πρώην Υπουργός  Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος έχοντας πολυετή εμπειρία στη διοίκηση του ΥΠΕΘΑ επισημαίνει την επικίνδυνη κατάσταση που έχει προκληθεί από τα στελέχη της κυβέρνησης. Σε συνέντευξη του καυτηριάζει τα όσα διαδραματίζονται τελευταία στο Υπουργείο που μέχρι πρότινος ήταν υπό την ευθύνη του.
Πιο αναλυτικά, μιλώντας στην εκπομπή του Open tv, «Ώρα Ελλάδος 07.00» υποστήριξε ότι τα πράγματα κατευθύνονται από τον αναπληρωτή υπουργό Eθνικής Άμυνας, κ. Παναγιώτη Ρήγα του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος δίνει ουσιαστικά μια επικίνδυνη για την χώρα μας πολιτική κατεύθυνση στον στρατό . Όλα αυτά επιβεβαιώνονται εξαιτίας του γεγονότος ότι πρόσφατα ο αρχηγός ΓΕΣ, βγήκε δημόσια και σχολίασε την πολιτική απόφαση της κυβέρνησης για ενίσχυση του θεσμού της Εθνοφυλακής απαξιώνοντας τους χιλιάδες Εθνοφύλακες σε όλη την Ελλάδα  κάτι που ήταν αδιανόητο να συμβεί κατά το παρελθόν.