Πέραμα: Σε πλήρη εγκατάλειψη οι παιδικές χαρές (Photo)

824

Σε πλήρη εγκατάλειψη βρίσκονται οι παιδικές χαρές της ευρύτερης περιοχής του Περάματος.

Όλα αυτά ενώ το 2005 επί δημαρχίας του κ. Γιάννη Λαγουδάκου είχε γίνει πλήρη ανακαίνιση σε 18 παιδικές χαρές. Οι γονείς είχαν που να ψυχαγωγήσουν τα μικρά παιδιά τους με καινούριο εξοπλισμό όπως κούνιες, τσουλήθρες κλπ ενώ πλέον, λειτουργεί μόνο ένας χώρος, αυτός της πρόνοιας. Όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες που μας έστειλαν πολίτες, η κατάσταση είναι αποκαρδιωτική.

Το 2005 ήταν μια τελείως διαφορετική κατάσταση στο Πέραμα.

Μάλιστα υπήρχαν περισσότεροι χώροι άθλησης και γήπεδα για τα αθλητικά σωματεία. Όλα όμως άλλαξαν με το πέρασμα του χρόνου και την αλλαγή προσώπων στο τιμόνι της δημαρχίας που παραμέλησαν τελείως τις εγκαταστάσεις.

Τα πάρκα είναι χωρίς φωτισμό, το Ικόνιο είναι εντελώς εγκαταλελειμμένο με χαρακτηριστικό το γήπεδο της περιοχής όπου τα παράθυρα είναι σπασμένα και στη θέση τους υπάρχει σελοφάν. Επιπροσθέτως κλειστό είναι και το κολυμβητήριο που άλλοτε ήταν στολίδι για το Πέραμα. Το Άνω Πέραμα είναι μια έρημη ζώνη από την μια άκρη της πόλης μέχρι την άλλη. Απελπιστικές εικόνες που δεν θυμίζουν σε τίποτα μια Ελλάδα του 2019 μας αναφέρει ο πρώην αντιδήμαρχος Περάματος κ. Παπανικολάου.

«Νομίζω ότι ήρθε η ώρα ο λαός του Περάματος να μας δώσει την ευκαιρία να κάνουμε ένα Πέραμα όπως του αξίζει» δηλώνει τέλος ο ίδιος.

Φέτος στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν τροχιά. Ο Γιάννης Λαγουδάκος ξέρει να κάνει τις υποσχέσεις του πράξεις. Το έχει αποδείξει άλλωστε με τα έργα που έκανε όταν ήταν δήμαρχος. Όπως λέει ο ίδιος ήρθε πλέον η κατάθλιψη στο Πέραμα να λήξει. Ο χρόνος μετράει αντίστροφα μέχρι τα νέα αποτελέσματα της κάλπης.

Σήμερα

    

Τότε