Στίγκας για νομοσχέδιο ομόφυλων: «Πρόκειται για βόμβα στα θεμέλια της οικογένειας»

46

Με αφορμή την κατάθεση προς διαβούλευση του νομοσχεδίου της κυβέρνησης Μητσοτάκη για τα ζευγάρια ομοφυλοφίλων τοποθετήθηκε δημόσια ο Πρόεδρος της Κ.Ο. «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ», Βασίλειος Στίγκας την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024 στην τηλεοπτική εκπομπή «Το Πρωινό», με τον δημοσιογράφο Γιώργο Λιάγκα.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του κόμματος «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ»:

«Καταρχάς, ως «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» θα επιθυμούσαμε να στηλιτεύσουμε τον γενικότερο τρόπο με τον οποίο ο Κυριάκος Βελόπουλος συνηθίζει να επικοινωνεί τις πολιτικές θέσεις του.

Με ειρωνεία, αλαζονεία και φωνές πεζοδρομίου έχει επιλέξει την προπαγανδιστική μέθοδο του λαϊκισμού, καπηλευόμενους το ψευδεπίγραφο του πατριωτικού κόμματος.

Μετά σε αυτό το πλαίσιο δεν έχει κανένα πρόβλημα να απαξιώνει προσωπικότητες του καλλιτεχνικού και όχι μόνο χώρου, αδιαφορώντας για το δικαίωμα του καθενός να έχει στην ιδιωτική του ζωή τις δικές του ερωτικές προτιμήσεις που μπορεί να αποκλίνουν από εκείνες της πλειοψηφίας.

Έτσι μας βρίσκουν αντίθετοι προσβλητικοί χαρακτηρισμοί κατά ομοφυλοφίλων του τύπου «γυάλιζε πόμολα στο στρατό».

Από την άλλη πλευρά βεβαίως δεν συμφωνούμε και με την προπαγάνδα υπέρ της ομοφυλοφιλίας που ασκείται συστηματικά από καλλιτέχνες ή άλλες επιδραστικές προσωπικότητες που προβάλλουν συστηματικά τα ΜΜΕ, καλλιεργώντας στην Ελληνική κοινωνία ένα πρότυπο θηλυπρέπειας.

Σε λίγο θα αρχίσουμε όσοι είμαστε straight να νιώθουμε ενοχές επειδή δεν είμαστε ομοφυλόφιλοι. Δεν χωρεί αμφιβολία ότι θα πρέπει να σεβόμαστε τα δικαιώματα των μειοψηφιών, αλλά όχι και να περάσουμε στο άλλο άκρο, δηλαδή οι μειοψηφίες να καταπιέζουν τις πλειοψηφίες.

Σε ό,τι αφορά τώρα την θεσμοποίηση του γάμου των ζευγαριών ομοφυλοφίλων, αυτή προσβάλλει την πυρηνική οικογένεια διευρύνοντας ανεξέλεγκτα τα όρια της οικογενειακής συμβίωσης.

Η αναγνώριση αυτών των γάμων αποτελεί βραδυφλεγή βόμβα στα θεμέλια της οικογένειας, γιατί θα ανοίξει την «κερκόπορτα» της αναγνώρισης ως γάμου και άλλων μορφών συμβίωσης, όπως είναι η πολυπρόσωπη-πολυσυντροφική σχέση μεταξύ ενηλίκων που έχουν παιδιά.

Έτσι θα βρεθούμε μπροστά στην ακόλουθη τραγελαφική κατάσταση:
Παιδιά να έχουν δύο μαμάδες και ένα μπαμπά ή δύο μπαμπάδες και μία μαμά ή τρείς μαμάδες και τρείς μπαμπάδες.

Επίσης, το άρθρο 21 του Συντάγματος, εκτός από τον γάμο και την παιδική ηλικία, προστατεύει και τη μητρότητα. Επομένως πώς προστατεύεται η μητρότητα σε μια ομόφυλη ένωση μεταξύ ανδρών;

Τέλος, στο πλαίσιο της χριστιανικής θεώρησης των πραγμάτων, η ένωση μεταξύ δύο ανθρώπων του ιδίου φύλου είναι αποδοκιμαστέα στα μάτια του Θεού. Το έχει πει ήδη ο Απόστολος Παύλος στην προς Κορινθίους επιστολή: «μη πλανάσθε , ούτε πόρνοι ούτε ειδωλολάτραι ούτε μοιχοί ούτε μαλακοί ούτε αρσενοκοίται βασιλείαν Θεού κληρονομήσουσι».

Ακολουθεί το απόσπασμα της εμφάνισης του Προέδρου της Κ.Ο. «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ», Βασίλειου Στίγκα, την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024 στην τηλεοπτική εκπομπή «Το Πρωινό», με τον δημοσιογράφο Γιώργο Λιάγκα:


Πηγή