Μητσοτάκης: Απόλυτη διαφάνεια με ενιαίες ψηφιακές λίστες χειρουργείων στα δημόσια νοσοκομεία

21

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στην Αγία Παρασκευή όπου συζήτησε με πολίτες σε καφέ της περιοχής.

Το πρωί της Παρασκευής ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε, την Αγία Παρασκευή. Mεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε μια πολύ σημαντική παρέμβαση στο χώρο της Υγείας.

Όπως τόνισε ο πρωθυπουργός, πρόκειται για την Υπουργική Απόφαση που αφορά τον τρόπο με τον οποίο θα καταρτίζονται από εδώ και στο εξής οι ενιαίες και ψηφιακές λίστες χειρουργείων στα δημόσια νοσοκομεία. Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά, αντιμετωπίζοντας τα προβλήματα που διαμορφώνουν την καθημερινότητα των πολιτών.

«Δεν γίνεται κάποιος, ο οποίος έχει μέσο ή όποιος γνωρίζει το γιατρό να περνάει πάνω από κάποιον άλλον, ο οποίος προηγείται στη λίστα. Θα φέρουμε τα χειρουργεία να γίνονται πολύ πιο γρήγορα και θα εξασφαλίσουμε απόλυτη διαφάνεια και απόλυτη αξιοκρατία», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

Όπως πρόσθεσε, πρόκειται για μία «πολύ σημαντική παρέμβαση στο χώρο της υγείας», επισημαίνοντας ότι μπορεί ν’ αναφερθεί και σε δεκάδες αντίστοιχες παρεμβάσεις που «όλες μαζί συνθέτουν την εικόνα μιας χώρας, η οποία αλλάζει. Αλλάζει, δυναμώνει, ενισχύεται, ενισχύει το διεθνές της αποτύπωμα και πηγαίνει προς τα εμπρός, παρά τις μεγάλες δυσκολίες», κατέληξε ο πρωθυπουργός. Στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Χρηματοπιστωτικού Τομέα και Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του υπουργείου Ανάπτυξης, για τον εξωδικαστικό μηχανισμό.


Πηγή