Δημήτρης Νατσιός: «Ο γάμος μεταξύ ομοφύλων μαγαρίζει την οικογένεια και την κοινωνία»

24

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, ο πρόεδρος της Νίκης Δημήτρης Νατσιός, εξέφρασε την αντίθεσή του με την θέσπιση του γάμου των ομοφύλων

O πρόεδρος της Νίκης Δημήτρης Νατσιός, οξύνοντας την αντίθεσή του με την θέσπιση του γάμου των ομοφύλων ανέφερε: «Μην ψηφίζεται νομοσχέδια Αντίχριστα γιατί υπάρχουν οι πνευματικοί νόμοι».

Κάνοντας αναφορές σε πατερικά κείμενα χαρακτήρισε ως «μιαρό τον γάμο μεταξύ ομοφύλων που έρχεται να μαγαρίσει την οικογένεια και την κοινωνία μας» ενώ ζήτησε από τους βουλευτές να τολμήσουν όπως είπε «την ρήξη» με τον επαίσχυντο αυτό νόμο που θέλει να φέρει η κυβέρνηση.

Μάλιστα, έβαλε και διλήμματα σε όλους τους βουλευτές που θα ψηφίζουν το νομοσχέδιο ρωτώντας: «Πώς θα ξαναμπείτε στους ναούς εάν επιδείξετε μια τέτοια ανίερη ενδοτικότητα; Πως θα παραστείτε σε έναν θρησκευτικό γάμο, σε μια τελετή, σε μια δοξολογία, εάν έχετε ψηφίσει ένα τέτοιο νόμο;».

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο πρόεδρος της Νίκης, Δημήτρης Νατσιός, με αφορμή το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών ανέφερε: «Η γονεϊκότητα δεν είναι απλά δικαίωμα, αλλά θεόσταλτο δώρο», είπε ο κ. Νατσιός, ο οποίος αναφέρθηκε και στα λεγόμενα του υπουργού Επικρατείας, Άκης Σκέρτσου, σχολιάζοντας: «Δεν ξέρουμε αν ανήκουμε στη Δύση, αυτό που ξέρουμε είναι ότι ανήκουμε στη φύση και τον Τριαδικό Θεό».


Πηγή