Τετ α τετ Χαρδαλιά – Τσιόδρα στην τελετή παράδοση – παραλαβής στο ΓΕΕΘΑ

35

Οι δύο άνδρες συνδέονται με μακρά φιλία, από τη δύσκολη εποχή της πανδημίας, όπου βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή ως «στρατηγοί» της μάχης απέναντι στον κορονοϊό

Από τα ενσταντανέ που ξεχώρισαν χθες στην τελετή παράδοση – παραλαβής στο ΓΕΕΘΑ στη Σχολή Ευελπίδων, ήταν το τετ α τετ του Περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά με τον Σωτήρη Τσιόδρα.

Οι δύο άνδρες συνδέονται με μακρά φιλία, από τη δύσκολη εποχή της πανδημίας, όπου βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή ως «στρατηγοί» της μάχης απέναντι στον κορονοϊό.

Ήταν οι άνθρωποι που ενημέρωναν κάθε απόγευμα στις 18.00 με ψυχραιμία και νηφαλιότητα για την επιδημική νόσο και μαζί με την καταλυτική συμβολή του Στρατηγού Φλώρου και των Ενόπλων Δυνάμεων έχτισαν τον δρόμο προς την «Ελευθερία».

Και από το τιμόνι της Περιφέρειας, ο Χαρδαλιάς δεν κρύβει την εκτίμησή του προς το πρόσωπο του Σωτήρη Τσιόδρα. Εξάλλου η υποδειγματική διαχείριση της πανδημίας τον ακολουθεί ως “προίκα” και για τη διευθέτηση των κρίσιμων ζητημάτων που καλείται να διαχειριστεί στη μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας.


Πηγή