Αχιλλέας Μπέος: «Τα παιδιά μεγαλώνουν με πατέρα και μάνα – Μην προπαγανδίζετε κάτι μη φυσιολογικό»

20

Αχιλλέας Μπέος: Τα αυτονόητα τόνισε για μια ακόμη φορά με ανάρτησή του ο δήμαρχος Βόλου

Για μια ακόμη φορά, ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, τόνισε τα αυτονόητα με βίντεό του στο TikTok, υπογραμμίζοντας πως τα παιδιά χρειάζονται μητέρα και πατέρα για να μεγαλώσουν.

«Από τη γέννηση του ανθρώπου, η γυναίκα γεννάει το παιδί και τα παιδιά μεγαλώνουν με μητέρα και πατέρα», αναφέρει στο βίντεό του ο κύριος Μπέος, ο οποίος από την αρχή έχει δηλώσει την αντίθεσή του στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Το τελευταίο διάστημα έχω προβληματιστεί πραγματικά πολύ έντονα. Κι αναρωτιέμαι πραγματικά αν είναι αυτή η πατρίδα μου. Ένα αποκλάδι, μία χούφτα, μία μερίδα δημοσιογράφων μέσα από τα social media, προσπαθούν να πούνε τι; Να πείσουν ποιον; Ασχολούνται εδώ και δύο μήνες με τους Κασσελάκηδες. Τα προβλήματα της πατρίδας μας είναι άλλα. Άνθρωποι του μόχθου, οικογένειες, έχουν πρόβλημα επιβίωσης κι εσείς εκεί στη Βουλή ασχολείστε με τι; Αυτά είναι τα προβλήματα; Και ξέρετε κάτι; Από τη γέννηση του ανθρώπου, η γυναίκα γεννάει το παιδί και τα παιδιά μεγαλώνουν με πατέρα και μάνα.

Όσο κι αν προσπαθείτε να αποπροσανατολίσετε την κοινή γνώμη και να προπαγανδίσετε, δε θα μας επιβάλλετε κάτι που δεν είναι φυσιολογικό. Αρκετά μαζί σας. Να τελειώσει αυτή η κωμωδία, αγόρια!» λέει ο Αχιλλέας Μπέος.

Το βίντεο του Δημάρχου Βόλου:


Πηγή