«Catch me if you can»: Κρυφτό και κινήσεις αντιπερισπασμού από τον Κασσελάκη στις Σπέτσες

24

 Τη δόξα του κινηματογραφικού ήρωα που ενσαρκώνει ο Λεονάρντο ντι Κάπριο στη ταινία «Catch me if you can», φαίνεται πως ζήλεψε ο Στέφανος Κασσελάκης, που έστησε ολόκληρη «επιχείρηση» για να αποφύγει τις τηλεοπτικές κάμερες, δείχνοντας πως θέλει να μείνει εκτός του «κάδρου» των Σπετσών.

Συγκεκριμένα, δέκα λεπτά πριν 21.00 το βράδυ, όποτε ολοκληρώθηκε η μαραθώνια συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ επιβιβάστηκαν στα βαν και τα ταξί που τους μεταφέρουν.

Όπως έλεγαν οι συνεργάτες του Στέφανου Κασσελάκη, οι παρευρισκόμενοι θα πήγαιναν στα ξενοδοχεία τους, προκειμένου να «φρεσκαριστούν» πριν από το δείπνο που θα τους έκανε σε γνωστό εστιατόριο του νησιού.

Και κάπως έτσι, θεώρησαν έξυπνη ιδέα το να στήσουν «επιχείρηση» εξόδου από την εξοχική κατοικία του, για να αποφύγουν τα πλάνα εισόδου του στο εστιατόριο. Για ποιον λόγο; Κανένας λογικός άνθρωπος δεν μπορεί να καταλάβει…

Τι έκαναν, λοιπόν; Το βαν και τα ταξί που τους μετέφεραν στο εστιατόριο από το σπίτι -μια απόσταση λιγότερη των 200 μέτρων-, έκαναν έναν γύρο για να παραπλανήσουν τις κάμερες των δελτίων ειδήσεων -και όχι των ψυχαγωγικών εκπομπών που συχνά, πυκνά εμφανίζεται ο Στέφανος Κασσελάκης- και κατέληξαν τελικά στο εστιατόριο «Το νερό της αγάπης», όπου έχουν παρακαθίσει σε γεύμα αυτήν την ώρα.

Όσο για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ; Φαίνεται ότι έφυγε κάποια στιγμή μόνος του και πήγε στο εστιατόριο νωρίτερα, με στόχο να να μείνει άφαντος από μια διαδικασία την οποία διαφημίζουν ως «βαθύτατα πολιτική».


Πηγή