ΣΥΡΙΖΑ: Ο Φεβρουάριος των περιφερειακών συνεδρίων

19

Κύριος στόχος των συνεδρίων του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί η απάντηση στο πρόβλημα της αποεπένδυσης σε ζωτικής σημασίας εθνικές υποδομές και δραστηριότητες.

Τα περιφερειακά συνέδρια που έχει σχεδιάσει στον δρόμο και τις ευρωεκλογές, θα πραγματοποιήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, με τα πρώτα να πραγματοποιούνται σε Θεσσαλία και Δυτική Μακεδονία.

Η αρχή θα γίνει στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα στην Κοζάνη, στις 4 Φεβρουαρίου. Παρουσία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, το πρώτο περιφερειακό συνέδριο θα διεξαχθεί στην Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού.

Στις 10 Φεβρουαρίου στη περιφέρεια Θεσσαλίας και συγκεκριμένα στην Δημοτική Πινακοθήκη της Λάρισας θα διεξαχθεί το 2ο περιφερειακό συνέδριο, τις εργασίες του οποίου θα ανοίξει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στεφανος Κασσελάκης.

Κύριος στόχος των συνεδρίων αποτελεί η απάντηση στο πρόβλημα της αποεπένδυσης σε ζωτικής σημασίας εθνικές υποδομές και δραστηριότητες κατά τα τελευταία χρόνια στην πατρίδα μας. Η ανάδειξη των αιτίων και των παραγόντων που έβαλαν χειρόφρενο στην οικονομική και κοινωνική δραστηριότητα, που κράτησαν χαμηλή την παραγωγικότητα και ευθύνονται για τη γήρανση και την εικόνα των παραμελημένων σχολείων, των νοσοκομείων, των δημοσίων υποδομών, για τις ανισότητες, την ερήμωση των χωριών και την συμφόρηση στις πόλεις.


Πηγή