Ελληνική Λύση προς Κασσελάκη: Η Ορθοδοξία είναι ταυτισμένη με το έθνος και την κοινωνία

33

Εντονη κριτική στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, σχετικά με την πρότασή του για διαχωρισμό Κράτους – Εκκλησίας, ασκεί η Ελληνική Λύση.

Ειδικότερα, σε ανακοίνωσή της σημειώνει:”Η αξιωματική αντιπολίτευση, αντί να ανακόπτει την αποσάθρωση της κοινωνίας που επιχειρεί η ΝΔ, την ενισχύει. Αυτό προκύπτει από την πρόταση του κ.Κασσελάκη για «διαχωρισμό Κράτους – Εκκλησίας». Έχουμε να κάνουμε μία ερώτηση στον κ.Κασσελάκη και τους οπαδούς αυτής της «θεωρίας»: Τις τεράστιες εκτάσεις που δήμευσε το κράτος ή παραχωρήθηκαν οικειοθελώς από την εκκλησία, αξίας δισεκατομμυρίων ευρώ, θα τις αποζημιώσει από την τσέπη του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ;

Τις αγαθοεργίες, τα χιλιάδες συσσίτια, την παροχή στέγης σε άστεγους και ηλικιωμένους, θα την αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ που δεν μπορεί να πληρώσει ούτε τους υπαλλήλους του;”, προσθέτει η Ελληνική Λύση, ενώ επισημαίνει:”Ας καταλάβει ο κ.Κασσελάκης ότι η Ελλάδα δεν είναι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ορθοδοξία είναι ταυτισμένη με το έθνος και την κοινωνία. Ο πολιτικός αρχηγός, ειδικά αυτές τις δύσκολες στιγμές, οφείλει να ενώνει και όχι να διχάζει, όπως ο κ. Μητσοτάκης και ο κ.Κασσελάκης”.


Πηγή