Βάσια Αναστασίου: Το δυνατό χαρτί του Νίκου Ανδρουλάκη στο ΠΑΣΟΚ

23

Βάσια Αναστασίου: Η νεαρή δικηγόρος ήταν υποψήφια με το Κίνημα στην Ανατολική Αττική στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές

Από τα δυνατά …χαρτιά του ΠΑΣΟΚ στην εποχή Ανδρουλάκη αναδεικνύεται η πολύ δραστήρια Βάσια Αναστασίου.

Η νεαρή δικηγόρος ήταν υποψήφια με το Κίνημα στην Ανατολική Αττική στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές (οριακά δεν εκλέχθηκε), ενώ, όπως μαθαίνουμε, έχει κάνει πολύ καλή εντύπωση η δουλειά της στον τομέα της επικοινωνίας.

Η κυρία Αναστασίου έχει ήδη θητεύσει ως Αναπληρώτρια Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ – αρχικά με την Φώφη Γεννηματά και τώρα υπό τον Νίκο Ανδρουλάκη – ο οποίος δείχνει να την εμπιστεύεται ως μέλος της ομάδας κρούσης που έχει φτιάξει στον επικοινωνιακό τομέα. Δεν είναι τυχαίο που το ΠΑΣΟΚ «ανεβαίνει» στα νέα κοινά που ενημερώνονται από τα κοινωνικά δίκτυα, εκεί όπου η Βάσια Αναστασίου έχει ισχυρή παρουσία.

Και στην …παραδοσιακή επικοινωνία όμως (στα τηλεοπτικά πάνελ δηλαδή) η νεαρή πολιτευτής έχει ενθουσιάσει την Χαριλάου Τρικούπη με τις viral απαντήσεις που δίνει ακομα και σε έμπειρους Υπουργούς όπως η Σοφία Βούλτεψη, ο Θάνος Πλεύρης και ο Χρήστος Σπίρτζης.

Το στοίχημα άλλωστε για το ΠΑΣΟΚ είναι να βγει μπροστά η νέα γενιά αξιόλογων στελεχών του, απέναντι στα …κουρασμένα πρόσωπα της ΝΔ αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό το παιχνίδι, λένε στο ΠΑΣΟΚ, «το ξέρει καλά η Βάσια…».


Πηγή