Ράχηλ Μακρή: Μήνυση κατά των Δημάρχου Παλλήνης και του Γενικού Γραμματέα του Δήμου

801

Θίγει το σκάνδαλο της διπλοθεσίας που αφορά τον ΓΓ του Δήμου

Μηνυτήρια αναφορά κατέθεσε σήμερα η υποψήφια Δήμαρχος Παλλήνης Ραχήλ Μακρή, κατά των Δημάρχου Παλλήνης και του Γενικού Γραμματέα του Δήμου.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση της αναφέρει:

Κατέθεσα σήμερα 19/4/2019 στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, μηνυτήρια αναφορά κατά των Δημάρχου Παλλήνης και του Γενικού Γραμματέα του Δήμου, προκειμένου να διερευνηθεί η τέλεση των αδικημάτων παράβασης καθήκοντος και απιστίας, καθώς παρά το νόμο ο ΓΓ του Δήμου Παλλήνης με την άδεια και τις ευλογίες του Δημάρχου Παλλήνης συνεχίζει να ασκεί ελευθέριο επάγγελμα.

Εκμεταλλευόμενος την υψηλή Διοικητική Θέση που κατέχει στον κρατικό μηχανισμό, παρά το γεγονός ότι από το νόμο προβλέπεται ασυμβίβαστο για την θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου, ασκεί καθήκοντα συμβούλου επ’ αμοιβή σε Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου Ν. Ηρακλείου.

Κατά συνέπεια, ο Δήμος μας στερείται των υπηρεσιών του κατά τον χρόνο που αυτός ασκεί την παράλληλη εργασία σε άλλον Δήμο, ζημιώνοντας κατά αυτόν τον τρόπο τους Δημότες.

Σε μια εποχή που οι Δημότες Παλλήνης πλήττονται από ανεργία και φεύγουν στο εξωτερικό για την εύρεση εργασίας, αποτελεί σκάνδαλο η διπλοθεσία του κυρίου αυτού, ο οποίος αμείβεται με δυο πλουσιοπάροχους μισθούς χιλιάδων ευρώ.

Ραχήλ Μακρή

Δείτε επίσης:

Ντροπή: Βρέθηκε πεταμένη η εικόνα της Παναγίας Μυροβλύτισσας στην Άνδρο (pic)

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Η πρώτη δήλωση του δικηγόρου μετά τη σύλληψή του


Πηγή