Δημοτικές εκλογές 2019 -Γερουλάνος: H επόμενη δημαρχία πρέπει να έχει ως επίκεντρο τον άνθρωπο

727

Δημοτικές εκλογές 2019: “Αυτή τη στιγμή το βάρος της ευθύνης που πέφτει πάνω στην πρωτεύουσα να χειριστεί το μεταναστευτικό είναι τεράστιο και μάλιστα δυσανάλογο σε σχέση με την επικράτεια” επεσήμανε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος.

“Μιλάμε για την αλληλεγγύη των ευρωπαϊκών χωρών απέναντι στην Ελλάδα. Η αλληλεγγύη όμως των άλλων περιοχών της Ελλάδας απέναντι στην επιβάρυνση που έχει η Αθήνα είναι κάτι που πρέπει να συζητηθεί επίσης. Και η Αθήνα αλλά και η Ελλάδα γενικότερα, έδειξαν μια απίστευτη αλληλεγγύη απέναντι στο θέμα των προσφύγων. Αρκεί να σκεφτεί κανείς πόσοι άνθρωποι ήρθαν στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και ταυτόχρονα την ευθύνη που δείξαμε σαν Έλληνες να καλωσορίσουμε αυτούς τους ανθρώπους όσο το δυνατόν μπορούμε μέσα σε συνθήκες κρίσης” τόνισε σε συνέντευξή του στον Alpha, ο κ. Γερουλάνος.

Σχολιάζοντας τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής είπε πως “Η άνοδος της Χρυσής Αυγής, είχε έρθει σε μια εποχή που ο κόσμος ένιωθε εγκατάλειψη από το πολιτικό σύστημα. Εμείς έχουμε κάνει μια καμπάνια από την πρώτη μέρα σε όλες τις γειτονιές της Αθήνας για να πείσουμε ότι η πολιτική θα πάψει να δουλεύει μόνο μέσα από την τηλεόραση και ότι θα είμαστε κοντά στον κόσμο και θα ακούμε και τα προβλήματα αλλά και τις ιδέες που έχουν να καταθέσουν οι συμπολίτες μας”.

Οπως χαρακτηριστικά είπε: Γι’ αυτό και το σύνθημά μας είναι «ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ», διότι ακριβώς αυτό θέλουμε να πούμε, ότι η επόμενη δημαρχία της Αθήνας πρέπει να έχει ως επίκεντρο τον άνθρωπο και όλες οι πολιτικές να σχεδιάζονται βάσει αυτού. Αυτό είναι το δικό μας το στοίχημα. Εμείς πιστεύουμε ότι θα το πετύχουμε και με το παραπάνω μάλιστα, γιατί βλέπουμε ότι υπάρχει μια εισροή κόσμου και από τα αριστερά και από τα δεξιά και πιστεύουμε ότι αυτό θα είναι η λύση απέναντι στα φαινόμενα που είδαμε στο παρελθόν. Απλά, για να το ξεκαθαρίσω, προφανώς θα το θεωρήσω αποτυχία μου εάν η Χρυσή Αυγή έχει τα ποσοστά που είχε στο παρελθόν”.

Πηγή