Στην Ευρωβουλή ο Γιώργος Καλλιακμάνης; – Όλο το παρασκήνιο

16

Προτάθηκε για ευρωβουλευτής ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

Γυναίκα στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας η οποία βρίσκεται πολύ κοντά στον Πρωθυπουργό προσέγγισε τον Γιώργο Καλλιακμάνη και του ζήτησε να συναντηθούν από κοντά ώστε να συζητήσουν μια πολύ σημαντική πρόταση. Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής αποδέχθηκε το κάλεσμα. Η συνάντηση έγινε στο Μαξίμου. Το πρώτο ραντεβού χαρακτηρίστηκε ως επιτυχημένο και ακολούθησαν άλλα δυο ώστε να «κλειδώσουν» ορισμένες λεπτομέρειες.

Ο ίδιος μιλώντας στο Νewsbomb.gr δήλωσε ότι «Η τελική απόφαση είναι του Πρωθυπουργού.Αν δεχόμουν μια τέτοια πρόταση στο παρελθόν δεν θα την αποδεχόμουν όμως τώρα βλέποντας ότι γίνεται σοβαρή δουλειά για την χώρα μας και βλέποντας ότι έχει αλλάξει η εικόνα της πατρίδας μας στο εξωτερικό θα ήταν μεγάλη μου τιμή να βάλω κι εγω το λιθαράκι μου σε αυτή την προσπάθεια».

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης έχει αφήσει το αποτύπωμά του και υπηρεσιακά αλλα και συνδικαλιστικά ενώ υπηρετεί το σώμα 30 χρόνια έχοντας μεγάλη εμπειρία σε ζητήματα που αφορούν τη διεθνή εγκληματικότητα.

Ποιος είναι όμως Γιώργος Καλλιακμάνης; Γεννήθηκε στις 29 Οκτωβρίου 1968 στο Αγρίνιο.Είναι πατέρας 3 παιδιών .Υπηρετεί ως αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας αποτ ο 1995 και μέχρι σήμερα είναι αξιωματικός στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Κατέχει τον βαθμό του Αστυνόμου ΄Β και είναι πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής. Έχει έντονη φιλανθρωπική δράση.


Πηγή