Δήλωση «βόμβα» Μητσοτάκη για το Δώρο Χριστουγέννων  

804

Σε μια δήλωση η οποία αναμένεται να συζητηθεί προχώρησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σε ομιλία του στην Κύπρο, επιτέθηκε στην κυβέρνηση, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στην οικονομική πολιτική που θα ακολουθήσει το κόμμα του όταν γίνει κυβέρνηση. 

«Η κυβέρνηση αυτή δεν έμαθε τίποτα από τα λάθη του παρελθόντος. Και με πάσα ειλικρίνεια, δεν θέλω μια κοινωνία η οποία στηρίζεται στα δώρα των Χριστουγέννων. Οι νέοι Έλληνες δε θα έπρεπε να περιμένουν το δώρο των Χριστουγέννων στο τέλος της χρονιάς» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ και πρόσθεσε ότι με το δώρο των Χριστουγέννων «επί της ουσίας μετατραπούν τους πολίτες σε ομήρους ενός πελατειακού συστήματος. Αντί για παροχές, θέλω να εστιάσουμε στη δημιουργία ευκαιριών».

Παράλληλα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε ότι «επομένως, εάν χρειάζεται να κάνουμε κάποια εξισορρόπηση στην κοινωνική μας πολιτική, θα πρέπει να επικεντρωθούμε στην στήριξη των μακροχρόνια ανέργων με ευκαιρίες αντί για ένα δώρο, το οποίο δε μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι θα είναι διαθέσιμο για πάντα».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το Δώρο των Χριστουγέννων

Πηγή