Η υπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου μετέβη στο σημείο όπου εξερράγη η βόμβα στη Σταδίου

40

Στα κάγκελα τραπεζικού ιδρύματος, απέναντι από το υπουργείο Εργασίας, ήταν κρεμασμένη η τσάντα που περιείχε τον εκρηκτικό μηχανισμό

Έκρηξη σημειώθηκε στη 01:30 στη συμβολή των οδών Σταδίου και Πεσμαζόγλου απέναντι από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές.

Αμέσως στο σημείο της έκρηξης έσπευσε η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Δόμνα Μιχαηλίδου προκειμένου να συνομιλήσει και να ενημερωθεί από τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στο σημείο.

Συναγερμός σήμανε στις αρχές λίγο πριν από τη μία μετά τα μεσάνυχτα, όταν άγνωστος τηλεφώνησε σε εφημερίδα και προειδοποίησε για έκρηξη σε τράπεζα επί της οδού Σταδίου, απέναντι από το υπουργείο Εργασίας δίνοντας χρονικό περιθώριο 40 λεπτών.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικές δυνάμεις και εντοπίστηκε μία ύποπτη τσάντα στα κάγκελα της τράπεζας, επί της οδού Κοράη.

Αποκλείστηκαν η οδός Σταδίου και οι γύρω δρόμοι, ενώ στην περιοχή έσπευσε ομάδα ΤΕΕΜ, ωστόσο περίπου στη 1.30 σημειώθηκε έκρηξη.

Το τηλεφώνημα έγινε στην Εφημερίδα των Συντακτών, και ο άγνωστος προειδοποίησε για εκρηκτικό μηχανισμό μεγάλης ισχύος στην οδό Σταδίου σε τράπεζα, λίγο πριν τη μία μετά τα μεσάνυχτα. Την ευθύνη, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, αναλαμβάνει η Επαναστατική Ταξική Αυτοάμυνα.


Πηγή