Απίστευτη γκάφα Πολάκη: Πόσταρε αγρότες από το Παρίσι που είχε δημιουργήσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

42

Ο πρώην Υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ είδε ντάνες από στάχυα με φόντο τον πύργο του Άιφελ και πίστεψε πως συνέβησαν όλα αυτά. Αλλά δεν συνέβησαν…

Σε πλήρη σύγχυση βρίσκεται ο Παύλος Πολάκης τις τελευταίες ημέρες καθώς μετά την άσκοπη επίθεση κατά δημοσιογράφων έξω από την πολιτική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, είδε δημιούργημα Τεχνητής Νοημοσύνης και το πέρασε για πραγματικότητα!

Ο πρώην Υπουργός Υγείας είδε μια φωτογραφία με ντάνες από στάχυα και σανό με φόντο τον πύργο του Άιφελ και κάπου εκεί ξεκίνησαν τα ευτράπελα. «Οι αγρότες στο Παρίσι», γράφει ο κ. Πολάκης και συνεχίζει υποστηρίζοντας ότι «έτσι κέρδισαν».

«Είναι ψεύτικη δεν μπορείτε να το καταλάβετε;» ήταν ένα από τα… άπειρα σχόλια κάτω από την φωτογραφία. «Παύλο είσαι σίγουρος ότι δεν είναι από τις κινητοποιήσεις των αγροτών στα Φιλιατρά; Παύλο είναι ντροπή να κοροϊδεύεις τον κόσμο με fake φωτογραφίες που είναι ai generated. Εκτός αν έπεσες κι εσύ στην παγίδα οπότε ή κατέβασε την ή διευκρίνισε ότι είναι ψεύτικη».

Πράγματι, λίγη ώρα αργότερα και με τα σχόλια να πέφτουν «βροχή» ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διόρθωσε την ανάρτηση του προσθέτοντας μια επισήμανση «η φωτογραφία από τεχνητή νοημοσύνη, αλλά δεν απείχε και πολύ από την πραγματικότητα».

Προφανώς στο Παρίσι δεν στήθηκαν ντάνες από στάχυα και το μόνο πραγματικό ήταν οι κινητοποιήσεις…


Πηγή