Πολάκης κατά κυβέρνησης: «Η αλαζονεία έχει οδηγήσει τον κ. Μητσοτάκη σε επικίνδυνες ατραπούς»

21

Σύμφωνα με τον Παύλο Πολάκη τον δρόμο έδειξαν οι Γάλλοι αγρότες 

Νέα πυρά κατά της κυβέρνησης για το θέμα της ακρίβειας, αλλά και για το αγροτικό, εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης μιλώντας σε πολιτική εκδήλωση της νομαρχιακής επιτροπής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι σαφές πως η αλαζονεία του 30% έχει οδηγήσει τον κ. Μητσοτάκη σε πολύ επικίνδυνες ατραπούς για τη χώρα. Εγώ θα πω για τα αγροτικά μια κουβέντα. Το δρόμο τον έδειξαν οι Γάλλοι αγρότες οι οποίοι αποφασίσουν να αποσυρθούν από τα μπλόκα μετά από ένα πρόγραμμα 600 εκ. ευρώ που ανακοίνωσε η κυβέρνηση Μακρόν για τη στήριξη του εισοδήματος τους», ανέφερε ο βουλευτής Χανίων, Παύλος Πολάκης σύμφωνα με το neakriti.gr.

«Αυτό που ζούμε σήμερα οφείλεται στο ότι κυβερνά η ΝΔ από το 2019… δεν έκανε απολύτως τίποτα για να αντιπαρατεθεί στη μείωση των πόρων από την ΚΑΠ», επεσήμανε.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης μίλησε για ληστεία του εισοδήματος των Ελλήνων μέσα από την εκτίναξη των τιμών σε ενέργεια, καύσιμα και βασικά είδη διατροφής, ενώ έκανε λόγο για πισωγύρισμα στην υγεία και την παιδεία. Για δε την ενίσχυση της αγροτικής παραγωγής υποστήριξε πως η κυβέρνηση δεν έλαβε ούτε στοιχειώδη μέτρα.


Πηγή