Δημοσκόπηση ALCO: Δένδιας ο… MVP της Κυβέρνησης – Φυλλοροεί ψηφοφόρους ο ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη

15

Ξεκάθαρα αποτελέσματα από την δημοσκόπηση του ALPHA και της ALCO, με τον Νίκο Δένδια να κυριαρχεί ξανά ως ο πλέον επιτυχημένος υπουργός της Κυβέρνησης – Όπου φύγει… φύγει οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ!

Ολοκληρώθηκε η μεγάλη δημοσκόπηση του ALPHA και της ALCO, με τον Νίκο Δένδια να αναδεικνύεται… MVP της Κυβέρνησης την ίδια ώρα ο ΣΥΡΙΖΑ χάνει τους ψηφοφόρους τον έναν μετά τον άλλον.

Ο υπουργός Άμυνας βρίσκεται στο 32% ενώ στο 12% και στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Κυριάκος Πιερρακάκης. Τρίτη θέση για τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη με 10% και στην τέταρτη θέση ο Άδωνις Γεωργιάδης με 8%.

Παράλληλα, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση του Alpha, με συσπείρωση μόλις στο 54% ο ΣΥΡΙΖΑ χάνει το 10% των ψηφοφόρων του, το οποίο πηγαίνει στη Νέα Αριστερά. Σε ποσοστό 4% οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ πηγαίνουν στο ΠΑΣΟΚ, όπως μπορείτε να δείτε και από τη σχετική κάρτα.

Από την άλλη, η Νέα Δημοκρατία παρουσιάζει συσπείρωση 70%, με μόλις το 4% να πηγαίνει προς το ΠΑΣΟΚ και… κανείς προς τον ΣΥΡΙΖΑ!

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η… αδιαφορία των Ελλήνων για τις ευρωεκλογές καθώς μόλις οι 3 στους 10 δείχνουν τη διάθεση να ψηφίσουν!


Πηγή