Απάντηση Τεμπονέρα σε όσους τον κατηγορούν για «αμφισβήτηση» Κασσελάκη

28

Να σβήσει τις «φωτιές» που έχει ανάψει η σεναριολογία περί αμφισβήτησης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ από τον Διονύση Τεμπονέρα, επιχειρεί το περιβάλλον του νεαρού στελέχους. 

Απάντηση στους καλοθελητές που επιχειρούν να τον παρουσιάσουν ως «υπονομευτή» του Στέφανου Κασσελάκη και του ΣΥΡΙΖΑ, δίνουν πρόσωπα που βρίσκονται κοντά στον Διονύση Τεμπονέρα, παραμονή της πολυσυζητημένης εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, στις 18.00, στο θέατρο «Άλσος», με την παρουσία του Μανώλη Χριστοδουλάκη και θα Έφης Αχτσιόγλου. «Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι το σπίτι μας. Μακριά από εμας και από τον Διονύση Τεμπονέρα, κάθε προσπάθεια αμφισβήτησης και αποπροσανατολισμού», αναφέρουν από το περιβάλλον του νεαρού στελέχους της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, συμπληρώνουν πως όσοι βρίσκονται κοντά του «ανταποκρινόμαστε συλλογικά στο αίτημα της κοινωνιας για συμπόρευση στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει».

Μάλιστα, συμπλήρωσαν πως «ποτέ δεν επιδοκιμάσαμε διασπαστικές κινήσεις». «Είναι πλέον στο DNA των δημοκρατικών ανθρώπων κατά συνέπεια και του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να επιδιώκουν συνθεσεις και υπερβάσεις,ενωτικές πρωτοβουλίες με στόχο να φανεί φως στον ορίζοντα, με δρομολόγηση κυβερνητικής διεξόδου», αναφέρουν τα ίδια πρόσωπα.

Τέλος, αναφέρουν πως «προχωράμε όλοι μαζί μακριά από μικρόκομματικες περιχαρακώσεις και εσωστρέφειες για τη μεγάλη ανατροπή απέναντι στη έργα και της ημέρες της κυβέρνησης της Δεξιάς».


Πηγή