Γάμος ομόφυλων ζευγαριών: Θα απέχει ο Παύλος Πολάκης από την ψηφοφορία – Ποιες οι «κυρώσεις»

29

Ο Παύλος Πολάκης έχει ήδη γνωστοποιήσει στην Κουμουνδούρου πως θα απέχει από την ψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών

Δεν θα δώσει το «παρών» στην ψηφοφορία για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών ο Παύλος Πολάκης.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ο Παύλος Πολάκης βρίσκεται στην Κρήτη, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα παραστεί στην ψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Παύλος Πολάκης φέρεται να έχει επικοινωνήσει ήδη με την Κουμουνδούρου και να έχει καταστήσει σαφές ότι δεν θα ψηφίσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Στέφανος Κασσελάκης έχει ξεκαθαρίσει πως θα υπάρξουν κυρώσεις στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που δεν θα ψηφίσουν το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, καθώς έχει θέσει θέμα κομματικής πειθαρχίας. Μάλιστα, νωρίτερα σήμερα έστειλε σαφές μήνυμα στους βουλευτές του κόμματός του να πουν «ναι» στο εν λόγω νομοσχέδιο.

Ωστόσο, από την Κουμουνδούρου πάντως αναφέρουν ότι δεν τίθεται θέμα διαγραφής του. Δεν αποκλείουν όμως, ο Παύλος Πολάκης να καθαιρεθεί από συντονιστής των Τομεαρχών του κόμματος.


Πηγή