Νέο μήνυμα Κασσελάκη προς τη ΠΓ ΣΥΡΙΖΑ: «Όταν επιμένεις, πετυχαίνεις»

17

Ο Στέφανος Κασσελάκης αναμένεται να πάει το απόγευμα στο Σύνταγμα και να συναντηθεί με αγρότες, ενώ αμέσως μετά θα παρευρεθεί στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ

Μέσω ανάρτησης στα social media ο Στέφανος Κασσελάκης έστειλε νέο μήνυμα στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, λίγες ώρες πριν τη συνέχεια της έκτακτης συνεδρίασης, επισημαίνοντας πως «όταν επιμένεις, πετυχαίνεις».

Με αυτό το μήνυμα ο Στέφανος Κασσελάκης, λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας στις 19:00 αναφέρεται όχι στις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά
Στην ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης συμπλήρωσε πως «Θα είμαι πάντα δίπλα σας». Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται στα κλιματιστικά που είχε χαρίσει σε σχολείο της Καλλιθέας, δημοσιοποιώντας και την ευχαριστήρια επιστολή που του έστειλε η διευθύντρια του ΕΕΕΕΚ Καλλιθέας.

«Με την παρούσα επιστολή σας γνωστοποιούμε ότι έχει πραγματοποιηθεί η τοποθέτηση και η εγκατάσταση των κλιματιστικών, τα οποία ευγενικά μας χορηγήσατε. Πλέον θα μπορούν να λειτουργούν με ασφάλεια , διευκολύνοντας τη λειτουργία της σχολικής μονάδας. Θερμές ευχαριστίες» αναφέρει διευθύντρια η Νίκη Χατζηχαλεπλή.

Ωστόσο η συγκεκριμένη ανάρτηση έρχεται λίγες μόλις ώρες πριν από τη νέα συνεδρίαση της ΠΓ, η οποία είναι προγραμματισμένη για σήμερα στις19:00.

Στη συνεδρίαση θα αποφασιστούν τα επόμενα βήματα στον ΣΥΡΙΖΑ μετά το ερωτηματολόγιο του Στέφανου Κασσελάκη, το οποίο προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις και εν συνεχεία την επιστολή του ίδιου από το Λονδίνο, στην οποία υπήρχαν ευθείες μομφές επισημαίνοντας πως τα στελέχη συμβάλλουν στην συνωμοσιολογία.

Περισσότερα σε λίγο…


Πηγή