ΣΥΡΙΖΑ – Πάνος Λάμπρου: «Αν διαβάσει κανείς τη δήλωση Τσίπρα, θα καταλάβει γιατί αποχωρήσαμε»

14

Το πρώην στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία τόνισε ότι δικαίωμα του Αλέξη Τσίπρα «να μας κρίνει».

Άλλη μία αντίδραση για την ηχηρή τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα, με το πρώην στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, τον Πάνο Λάμπρου, να αναφέρει τους «λόγους, που μας υποχρέωσαν για λόγους ουσίας να αποχωρήσουμε», μέσω δημοσίευσης στα κοινωνικά δίκτυα.

«Ο Αλέξης Τσίπρας στην παρέμβασή του αναφέρθηκε στην Νέα Αριστερά σημειώνοντας ότι έφυγαν γιατί έχασαν στη ψηφοφορία για την εκλογή προέδρου. Δικαίωμά του να μας κρίνει. Όμως, αν διαβάσει κανείς τη δήλωσή του θα καταλάβει κάποιους από τους λόγους, που μας υποχρέωσαν για λόγους ουσίας να αποχωρήσουμε.

Αν στον ΣΥΡΙΖΑ, που δεν έχει πλέον τα τρισκατάρατα “βαρίδια”, κυριαρχούν οι προσωπικές σκοπιμότητες, η ιδιοτέλεια, ο ναρκισσισμός, οι ατομικές λύσεις και η παραβίαση κάθε αρχής συλλογικότητας.

Αν στο σημερινό ΣΥΡΙΖΑ που απαλλάχτηκε… επιτέλους από τους “υπονομευτές” της ομπρέλας και των 6+6, ο πρόεδρός του αδιαφορεί, όπως λέει ο Αλ. Τσίπρας –και όχι κάποιος από Νέα Αριστερά– για τις συνέπειες ενός κακού εκλογικού αποτελέσματος. Αν συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ–ΠΣ όλα αυτά που αναφέρει στη δήλωσή του ο τέως πρόεδρος, που ως φαίνεται συμβαίνουν και με το παραπάνω, σε τι ακριβώς μας εγκαλεί;», σημείωσε μεταξύ άλλων, κάνοντας λόγο για ένα συνέδριο που τέλειωσε πριν καν αρχίσει.

Η δημοσίευση του Πάνου Λάμπρου:


Πηγή