Πέτρος Παππάς: Κίνδυνος «επιστροφής» στο κόμμα των καπετανάτων και του 3%

24

Με ερωτήματα προς τους αμφισβητίες του Στέφανου Κασσελάκη ανέπτυξε την ομιλία του ο βουλευτής Πέτρος Παππάς

«Πέντε μήνες μετά την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη βρισκόμαστε προ των πυλών μίας μεγάλης εσωστρέφειας. Ένας νέος πρόεδρος που δεν έχει δοκιμαστεί και δεν έχει χάσει καμία εκλογική μάχη, ένα σώμα 150.000 ψηφοφόρων αμφισβητείται ανοικτά» ανέφερε στην ομιλία του από το βήμα του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής Πέτρος Παππάς.

«Ποιο είναι το όραμα εκείνων που τον αμφισβητούν; Η επιστροφή στο κόμμα των τάσεων και των καπετανάτων, η επιστροφή στο κόμμα της ήττας, στο κόμμα των στελεχών που δεν διαθέτουν ένσημα εργασίας, στο κόμμα των συντροφικών μαχαιρωμάτων.

Ή μήπως είναι η επιστροφή στην κομματική ορθοδοξία και στο κόμμα του 3%; Μπορεί αυτό να είναι το τελευταίο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ή του ΣΥΡΙΖΑ όπως τον ξέρουμε μέχρι σήμερα. Θέλουμε να γίνουμε ο βασικός εκφραστής της Κεντροαριστεράς. Θέλουμε και μπορούμε να βάλλουμε τέρμα στην εσωστρέφεια και στον φραξιονισμό», είπε χαρακτηριστικά και κατέληξε «μετά το Συνέδριο και την εκλογή νέου προέδρου ελπίζω να αναδειχθεί ένα νέο κόμμα, μία νέα παράταξη κεντροαριστερή που θα διεκδικήσει και θα κερδίσει την διακυβέρνηση της χώρας το 2027».


Πηγή