Θανάσης Θεοχαρόπουλος: Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ενεργός – Έχει το δικαίωμα να παρεμβαίνει

13

Όλα όσα ανέφερε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος για τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και τη θέση του κόμματος στις επικείμενες ευρωεκλογές

Για τις εξελίξεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ μετά το 4ο Συνέδριο του κόμματος και τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τα σενάρια για τα επόμενα βήματα του Αλέξη Τσίπρα και τη θέση που αναμένεται να λάβει ο ΣΥΡΙΖΑ στις επικείμενες ευρωεκλογές μίλησε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Ο Αλέξης Τσίπρας «έχει το δικαίωμα να παρεμβαίνει όπου και όποτε κρίνει αυτός απαραίτητο. Δεν είναι σε αποστράτευση. Είναι ενεργός» δήλωσε σήμερα το πρωί (28/2) ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, έπειτα από τα όσα δήλωσε χθες ο Γιώργος Τσίπρας, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε πως «θεωρώ αυτονόητο ότι πρέπει να είμαστε δεύτεροι» στις ευρωεκλογές.

«Φαντάζομαι ότι ο Γιώργος Τσίπρας εννοεί να είναι πιο ενεργός ο Αλέξης Τσίπρας στην πολιτική. Ο Τσίπρας είναι ο πρώην πρωθυπουργός, ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για 15 χρόνια που ανέβασε τον ΣΥΡΙΖΑ στο 32%. Είναι πλούτος για τον χώρο τον δικό μας να μπορεί να ακούμε δημόσια τις τοποθετήσεις του» είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Συμπλήρωσε πως «δεν είναι σε αποστράτευση, είναι ενεργός ο Αλέξης Τσίπρας. Το να είναι ενεργός είναι πολύ θετικό». Επίσης πρόσθεσε ότι «έχουμε εκλεγμένο πρόεδρο από τη βάση και προχωρούμε σε ευρωεκλογές με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Αναφορικά με τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ στις επικείμενες ευρωεκλογές ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος εκτίμησε ότι «δεν θεωρώ ότι θα υπάρξει πολιτικό πλήγμα από αυτούς που έφυγαν. Εμείς οφείλουμε να πάμε καλά. Εκεί που πρέπει να ανησυχούμε είναι από τον κακό μας εαυτό, να σταματήσουν τα λάθη που έγιναν».


Πηγή