Απάντηση Κασσελάκη σε Μητσοτάκη: «Ενόψει Τσικνοπέμπτης ντύθηκε πελάτης σουπερμάρκετ»

15

O Στέφανος Κασσελάκης επέκρινε τον πρωθυπουργό για το θέμα της ακρίβειας 

Τη δική του απάντηση για την ακρίβεια έδωσε ο Στέφανος Κασσελάκης, με αφορμή τη σημερινή επίσκεψη του πρωθυπουργού σε σούπερ μάρκετ.

«Οι μόνοι έλεγχοι που γίνονται στην αγορά είναι οι “απροειδοποίητες” -συνοδεία 40 καμερών- επισκέψεις του Πρωθυπουργού σε σουπερμάρκετ μια φορά το τρίμηνο, με τις οποίες δίνει πάντα “μάχη κατά της ακρίβειας” και πάντα τη χάνει. Στον ίδιο χώρο που ο Πρωθυπουργός μπαίνει για σόου, οι πολίτες μπαίνουν για να ψωνίσουν, οπότε καλό θα είναι να μην τους εμπαίζουμε. Αντί για οτιδήποτε άλλο παραθέτω στον Πρωθυπουργό -ενόψει Τσικνοπέμπτης- τις αυξήσεις στο κρέας, από χθεσινό ρεπορτάζ του MEGA. Την επόμενη φορά ας ντυθεί κάτι άλλο, γιατί η στολή «πελάτης σουπερμάρκετ» πάλιωσε, και είναι και προκλητική προς το κοινό αίσθημα», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε σούπερ μάρκετ προκειμένου να διαπιστώσει ιδιοις όμμασι τον αντίκτυπο των μέτρων της κυβέρνησης για τη μείωση των τιμών.

Ο πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από τον υπουργό Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα, ενημερώθηκε για την πορεία εφαρμογής των τεσσάρων διαρθρωτικών μέτρων κατά των ανατιμήσεων που τέθηκαν σε ισχύ την 1η Μαρτίου και για τη συνδυαστική επίδρασή τους μαζί με άλλες κυβερνητικές πρωτοβουλίες, όπως η μόνιμη μείωση τιμής.


Πηγή